Termeni și condiții

Termeni generali

Cosmo Motors este denumirea comercială a SC COSMOS AUTO SRL, persoană juridică cu sediul în Iași, Calea Chisinaului, Km1, 700264, înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul J22/3239/2019, avand CUI RO41779065  numită în continuare Cosmo Motors.

Vă rugăm să citiți acești termeni și condiții cu atenție pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacită a termenilor și a condițiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezintă înțelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.cosmomotors.ro, Cosmo Motors își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestuia, precum și Politica de confidențialitate, Termenii și condițiile de folosire, fără o notificare prealabilă. Astfel, vă rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.

Plata

Magazinul de piese auto și accesorii Cosmomotors.ro iți pune la dispoziție mai multe modalitati de plată:

 1. Numerar

Poți achita numerar la ridicarea produselor de la sediul Cosmo Motors sau RAMBURS la livrarea prin curier.

2.Ordin de Plata

Dacă alegi sa platesti prin bancă, va fi nevoie sa virezi suma de bani echivalentă comenzii tale în contul Cosmo Motors în baza unei facturi proforme pe care o vei primi pe e-mail imediat după confirmarea comenzii. Livrarea comenzii prin curier se va efectua odată cu validarea achitării contravalorii comenzii. Ridicarea personală a comenzii, de la sediul  Cosmo Motors se va face numai după notificarea primită prin SMS.

 1. Card Bancar Online sau la Sediu
 2. Plata în 6 RATE ONLINE prin cardurile:
 • Star de la Banca Transilvania
 • Card Avantaj de la Credit Europe Bank,
 • Garanti Bank
 • Alpha Bank
 • BRD Finance
 1. Plata in 6 RATE la sediu prin cardurile:
 • Star de la Banca Transilvania
 • Card Avantaj de la Credit Europe Bank

 

INFORMAȚII DESPRE LIVRARE

 • Taxa de livrare pentru Iași este de 15 Lei, iar pentru comenzile de minim 300 Lei livrarea este gratuită în limita a 15 kg. 
 • În restul țării costul de livrare este de 25 Lei, iar pentru comenzile de minim 300 lei livrrea este gratuită în limita a 20 kg, oriunde in tara fără limita de kilometri.
 • Pentru comenzile ce depășesc greutățile stabilite, se va comunica costul transportului în momentul confirmării telefonice a comenzii.
 • Factura va conține atât valoarea produselor comandate, cât și taxele de transport.
 • Timpul de expediere a comenzilor catre clienti este de 24-48 ore.

 Produsele comercializate de www.cosmomotors.ro se livreaza numai în urma cererilor de comanda confirmate telefonic, în limita stocurilor disponibile. Modificarea prețurilor produselor afișate pe site se poate face fără o instiintare prealabila.

Poti intra personal in posesia produselor comandate numai dupa ce primesti notificarea SMS de ridicare a comenzii.

Garanție și returnare

COSMOS AUTO SRL oferă garanție produselor comercializate prin intermediul site-ului cosmomotors.ro în conformitate cu legislația României și a Uniunii Europene în vigoare. Garanția acoperă defectele de material sau de fabricație, iar produsele care vor prezenta acest tip de defecțiuni vor fi înlocuite în cadrul termenului de garanție cu altele noi conform legii.

Termene de garanție:

Piesele auto cu caracter consumabil beneficiază de garanția de 12 luni. Piesele cu caracter consumabil sunt filtrele de aer, de combustibil și de ulei și uleiurile. 

Pentru a beneficia de garanție, piesa care prezintă defecte de fabricație trebuie să fie însoțită de:

 • Copie dupa factura de achizitie, chitanță sau bon emise de COSMOS AUTO S.R.L.
 • Factura fiscală și devizul de montaj care vor face dovada montării piesei într-un service autorizat R.A.R.
 • Devizul de constatare al defecțiunii, realizat într-un service autorizat R.A.R.
 • Copie dupa talonul automobilului pe care a fost montată piesa.

Cosmomotors.ro NU acorda garanție în următoarele cazuri:

 • Produsele neînsoțite de copia facturii de achiziție.
 • Piesa nu a fost montată într-un service autorizat R.A.R. pentru timpul de automobil pe care s-a montat piesa.
 • Piesa nu a fost montată corespunzător sau a fost montată împreuna cu piese conexe uzate, defecte sau modificate.
 • Alegerea piesei nu a fost făcută corect sau aceasta a fost folosită în alte scopuri decat cele indicate de producător.
 • Piesa nu a fost identificată corect din cauza prezentării a unor date eronate de către cumparator sau nu a fost comparata la montaj cu piesa de inlocuit
 • Piesa s-a uzat sau deteriorat din cauza suprasolicitării, intreținerii incorecte sau insuficiente a autovehiculului, neefectuării reviziilor periodice conform recomandărilor producatorului autoturismului, atelierul de specialitate care a efectuat montajul nu a stabilit verificările și reglajele ulterioare conform tehnologiei de montaj sau impuse de producător.
 • Automobilul a fost folosit în condiții necorespunzătoare (taximetrie, raliuri, competitii sportive etc.) sau a fost folosit în alte scopuri în afara celor prevăzute de producător.
 • Automobilul a suferit un accident sau a fost supus unor factori externi, fenomene ale naturii sau de alta natura.
 • Piesele prezinta urme de lovituri, îndoituri, deformări, rupturi etc.
 • Piesele prezintă o uzura normală.

 Returul:

Conform legii O.U.G. 34/2014, produsele achiziționate la distanță se pot returna în termen de 14 zile de la primirea produselor. În cazul în care exista nemulțumiri legate de produsele comandate va trebui sa ne contactați, în termen de 3 zile de la primirea acestuia, prin e-mail, telefonic sau prin prezentarea la sediul CosmoMotors.ro cu produsul. Acesta va fi înlocuit cu unul nou sau dacă se dorește este posibilă restituirea integrală a sumei achitate.

CosmoMotors.ro nu suportă costul returului, ci doar pe cel de retrimitere a produsului cu care a fost înlocuit cel inițial. În cazul în care nu se respectă condițiile de retur ale produselor, taxa de returnare a produsului refuzat este suportată de cumparator. Problema returului va fi solutionata intr-un termen de 15 zile de la instiintare.

Nu se accepta la retur:

 • Produsele cu ambalajul deteriorat, fară etichetele și Inscripţionările specifice.
 • Produsele care nu se afla în ambalajul original.
 • Produsele lipsite de accesoriile și componentele originale.
 • Piesele care prezinta urme de montaj, vopsire sau sudura.
 • Piesele „pe original”, cele fabricate de producătorul automobilului.
 • Produsele însoțite de copia facturii de achiziție.

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul https://cosmomotors.ro, implica acceptarea în totalitate a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii si vor fi detaliate în paragrafele următoare.

Termenii și condițiile acestor servicii pot fi schimbate în orice moment de către furnizor, fără notificarea prealabilă a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii și condițiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta în orice moment. În cazul în care utilizatorul nu este de acord cu condițiile impuse, acesta trebuie să înceteze folosirea serviciilor noastre.

Conținutul site-ului

https://cosmomotors.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informațiilor din acest site. Fotografiiile au caracter informativ și pot contine rareori inadvertente cum ar fi: nuanța culorii produselor din poze poate fi diferita decat cea reala. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot contine erori de operare.

Ne declinam raspunderea pentru orice situație care poate apărea din cauza unor erori de software sau defecțiuni tehnice apărute la server.

Copyright

https://cosmomotors.ro si toate informatiile continute pe acest site sunt proprietatea Cosmos Auto SRL. Folosirea sub orice forma și în orice scop a materialelor publicate pe site, fără acordul Cosmos Auto SRL se pedepsește conform legilor în vigoare.

Fraudă

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului https://cosmomotors.ro sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul https://cosmomotors.ro , va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor https://cosmomotors.ro si va pune in miscare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Cosmos Auto SRL va fi rezolvata prin cale amiabila. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instanțelor de judecată din România.

Încheierea acordului

Cosmos Auto SRL își rezerva dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a utilizatorilor. De asemenea, compania își rezerva dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale către orice utilizator, în cazul în care acesta a încălcat una dintre condițiile menționate mai sus. La limita, Cosmos Auto SRL își rezerva dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale în orice moment. Pentru orice nelamuriri, va rugam sa ne contactați la ADRESA DE E-MAIL office@cosmomotors.ro

Politica de confidentialitate

Toate datele introduse pe site-ul https://cosmomotors.ro sunt confidentiale şi nu vor fi transmise către terte parti. Datele personale ale clienților sunt necesare pentru administrarea comenzii și prelucrarea ei în cele mai bune condiții (cuprinzând metodele de comunicare și livrarea), ele neputand fi obiectul unei vanzari sau instrainari de orice fel către o terta societate.

Contul de e-mail, parola și securitatea acestuia

După completarea formularului de înregistrare, utilizatorul va primi un cont și o parola pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este în întregime responsabil pentru păstrarea confidentialitatii asupra numelui de cont/adresei de e-mail și a parolei asociate. De asemenea, utilizatorul este în întregime responsabil de toate activitățile și informațiile care sunt transmise din contul care i-a fost alocat. În cazul accesarii neautorizate a contului de către persoane terțe, din orice motive, asociația nu își asumă nici o responsabilitate față de consecințele care pot apărea.

Pentru orice lamuriri, va rugam sa ne contactati la https://cosmomotors.ro/contact/

Service auto Iasi – Cosmo Motors

Avem un service auto ce repara marcile Audi, BMW, Mini Cooper, Mercedes Benz, Porsche, Volkswagen, SEAT, Skoda si Land Rover.

Avem mecanici auto cu o atidutine prietenoasa si experienta dovedita ce au cunostintele si capacitatea necesara pentru a repara orice problema masinii dvs.

CONTACT
 • Calea Chisinaului Km1, 700264 Iasi, Romania
 • +40 725 531 111
 • office@cosmomotors.ro
Accesati Google Maps

Localizare service auto Cosmo Motors

Puteti sa ne lasati o recenzie
feedback-google
feedback-facebook

Site realizat de Site creat de bibibox

 

Politica de confidentialitate
Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea ulterioară pe acest site acceptați Politica noastră de confidențialitate și Termenii și condițiile site-ului. [https://cosmomotors.ro/gdpr-politica-de-confidentialitate/]
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google