Schimbare ulei motor, filtru de aer și combustibil

Asiguram piese si service auto in Iasi pentru schimbare ulei motor, filtru aer si combustibil la modelele: Audi, BMW, Mini Cooper, Mercedes Benz, Porsche, Volkswagen, SEAT, Skoda si Land Rover.

Pret manopera pentru schimbare ulei motor, filtru aer si combustibil, 100 lei pe ora.

Pentru menținerea performanței mașinii tale și pentru a prelungi perioada de viață a motorului este recomandat schimbare ulei motor și filtre.

Dacă uleiul nu se schimbă la timp, acesta poate avea consecințe grave asupra motorului, deoarece el lubrifiază toate părțile motorului care se mișcă.

Filtru ulei 

În timp ce conduci, murdăria va începe să între în panoul motorului și să se amestece în ulei. Asta înseamnă că mașina dumneavoastră va circula continuu cu ulei murdar prin motor.

Filtrul de ulei arată ca un recipient metalic care are aproximativ dimensiunea unei cani de cafea. În interiorul acestor cutii se află o fibră sintetică care acționează un ecran pentru a îndepărta particulele și murdăria.

Motorul împinge uleiul în orificii mici din partea superioară a filtrului, unde se deplasează apoi spre partea inferioară a dispozitivului, prin ecran și reintră înapoi în motor. Aceste filtre vor menține puritatea uleiului până la următorul ulei și vor prelungi timpul necesar între schimbările de ulei.

Filtrul de aer

Oricât de înșelător ar putea suna numele, filtrul de aer din mașina ta nu are nicio legătură cu aparatul de aer condiționat sau calitatea aerului pe care îl respiri în interiorul mașinii .

Scopul filtrului de aer este să păstreze motorul liber de particulele din aer, astfel încât să poată funcționa la performanțe optime.

Filtrul de aer este adăpostit în interiorul capotei mașinii dumneavoastră și previne ca particulele să între în blocul motor. Acest lucru asigură că aerul folosit pentru procesul de ardere pentru a menține mașina în mișcare este de calitate optimă și nu este contaminat.

Dacă vehiculele nu au filtre de aer, toate aceste acumulări ar putea să vă distrugă motorul și să vă coste reparații grave în timpul vieții vehiculului.

Filtrul de combustibil

Filtrele de combustibil sunt responsabile de îndepărtarea particulelor care au fost depuse în rezervorul de gaz și care ar putea bloca injectoarele de combustibil  împiedicând mașina să funcționeze.

Filtrul de combustibil acționează în combinație cu cele două filtre menționate  mai sus și menține motorul într-o stare de sănătate optimă, fără a lăsa particulelele să ajungă să provoace daune costisitoare.

În funcție de tipul sistemului de combustibil, filtrul de combustibil poate fi realizat din plastic sau metal, cu două sloturi pentru combustibilul care intră și iese.

În cazul în care filtrul de combustibil nu este menținut curat, pot exista întreruperi în alimentarea cu combustibil care provoacă zdruncinări nedorite în mașină atunci când accelerați. 

Mai multe informații despre schimbare ulei motor, filtru aer si combustibil găsiți și aici sau puteți reveni pe prima pagina.

A fost util articolul despre schimbare ulei motor, filtru de aer și combustibil?

servicii
contact
Service auto Iasi – Cosmo Motors

Avem un service auto ce repara marcile Audi, BMW, Mini Cooper, Mercedes Benz, Porsche, Volkswagen, SEAT, Skoda si Land Rover.

Avem mecanici auto cu o atidutine prietenoasa si experienta dovedita ce au cunostintele si capacitatea necesara pentru a repara orice problema masinii dvs.

CONTACT
  • Calea Chisinaului Km1, 700264 Iasi, Romania
  • +40 725 531 111
  • office@cosmomotors.ro
Accesati Google Maps

Localizare service auto Cosmo Motors

Puteti sa ne lasati o recenzie
feedback-google
feedback-facebook

Site realizat de Site creat de bibibox

 

Politica de confidentialitate
Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea ulterioară pe acest site acceptați Politica noastră de confidențialitate și Termenii și condițiile site-ului. [https://cosmomotors.ro/gdpr-politica-de-confidentialitate/]
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google