Schimbare simering ax came

Asiguram piese si service auto in Iasi pentru schimbare simering ax came la modelele: Audi, BMW, Mini Cooper, Mercedes Benz, Porsche, Volkswagen, SEAT, Skoda si Land Rover in Iasi.

Pret manopera pentru schimbare simering ax came 150 lei pe ora.

Simeringul axei cu came este o garnitură rotundă de ulei situată în chiulasă. Este responsabil pentru etanșarea capătului axei cu came sau al axelor cu came dintre partea superioară a chiulasei și garnitura capacului supapei.

Simeringurile axei cu came sunt de obicei realizate din materiale durabile din cauciuc, care le permit să aibă o durată lungă de viață si mai rar e nevoie de schimbare simering ax came.

Cu toate acestea, în timp, aceste simeringuri se pot uza și pot începe să scurgă ulei. Orice tip de scurgere de ulei de motor este rău pentru motor, deoarece uleiul protejează componentele interne metalice ale motorului de frecare.

Simptome ce necesita schimbare simering ax came defect

De obicei, un simering defect al axei cu came va produce câteva simptome care pot anunța șoferul că a apărut o problemă și că trebuie reparată.

Semne vizibile de scurgeri de ulei

Cel mai evident simptom al unei probleme cu simeringul axei cu came sunt semnele vizibile ale scurgerii de ulei. Simeringurile axelor cu came sunt situate de obicei pe partea superioară a chiulasei spre partea din spate a motorului și lângă paravanul de protecție.

Când încep să se scurgă, vor exista de obicei urme de ulei pe partea din spate a motorului chiar sub capacul supapei, care uneori poate curge către marginile sau colțurile motorului.

Fumul din compartimentul motorului 

Un alt simptom obișnuit al simering defect al axei cu came este fumul care provine din compartimentul motorului.

Dacă uleiul care se scurge dintr-un simering a axei cu came își găsește drumul către un colector de evacuare fierbinte sau o țeavă, acesta va arde la contact și va produce fum sau va produce mirosul de fum.

Cantitatea de fum și intensitatea mirosului vor depinde de severitatea scurgerii de ulei. Scurgerile mici pot produce dungi slabe de fum, în timp ce scurgerile mari pot produce trasee evidente.

Un simering defect al axei cu came poate să nu aibă un efect imediat sau direct asupra performanței motorului, cu toate acestea, poate avea un efect asupra fiabilității – întrucât orice scurgere de ulei este un compromis pentru ungerea motorului.

Dacă vehiculul dvs. prezintă oricare dintre simptomele de mai sus sau dacă bănuiți că sigiliul arborelui cu came ar putea scurge, faceți inspecția vehiculului de într-un service auto, pentru a determina dacă mașina dvs. are nevoie de schimbare simering ax came..

Mai multe informatii despre schimbare simering ax came gasiti si aici sau puteti reveni pe prima pagina.

Au fost utile informațiile despre schimbare simering ax came?

Servicii
Contact
Service auto Iasi – Cosmo Motors

Avem un service auto ce repara marcile Audi, BMW, Mini Cooper, Mercedes Benz, Porsche, Volkswagen, SEAT, Skoda si Land Rover.

Avem mecanici auto cu o atidutine prietenoasa si experienta dovedita ce au cunostintele si capacitatea necesara pentru a repara orice problema masinii dvs.

CONTACT
  • Calea Chisinaului Km1, 700264 Iasi, Romania
  • +40 725 531 111
  • office@cosmomotors.ro
Accesati Google Maps

Localizare service auto Cosmo Motors

Puteti sa ne lasati o recenzie
feedback-google
feedback-facebook

Site realizat de Site creat de bibibox

 

Politica de confidentialitate
Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea ulterioară pe acest site acceptați Politica noastră de confidențialitate și Termenii și condițiile site-ului. [https://cosmomotors.ro/gdpr-politica-de-confidentialitate/]
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google