Schimbare senzor rotație motor –  senzorul de poziție al arborelui cotit

Asigurăm service auto în Iași pentru schimbare senzor rotație motor la modelele: Audi, BMW, Mini Cooper, Mercedes Benz, Porsche, Volkswagen, SEAT, Skoda si Land Rover.

Pret manopera pentru schimbare senzor rotație motor, 100 lei pe ora.

Senzorul de poziție al arborelui cotit monitorizează rotația arborelui cotit, vizând în mod specific atunci când pistonul numărul unu ajunge în punctul mort superior (TDC) din cilindru.

Majoritatea senzorilor arborelui cotit sunt montați chiar deasupra unui inel crestat pe arborele cotit sau deasupra volantului. 

Acești senzori folosesc un magnet pentru a produce sau varia un semnal electronic de curent alternativ care este utilizat împreună cu un senzor de poziție al arborelui cu came pentru a determina când o poziție se apropie de punctul mort superior (TDC) pe cursa de compresie.

La motoarele moderne, cu progrese în sincronizarea variabilă a supapelor și injecția directă, senzorul de poziție a arborelui cotit este cea mai importantă intrare pentru computerul de la bord.

Simptomele ce necesită schimbare senzor rotație motor

Simplu spus, mașina nu va funcționa. Până când computerul de la bord nu primește un semnal de la senzorul arborelui cotit, nu va exista scânteie și motorul nu va porni.

Mai mult, atunci când computerul de la bord primește un semnal neregulat, logica internă va înțelege acest lucru ca o problemă mecanică și va opri motorul pentru a preveni orice deteriorare. Motorul se va opri fără niciun motiv aparent.

Căldura, vârsta și mai ales rugina sunt cei mai mari vinovați pentru defectarea senzorului. 

Care este severitatea unui senzor de poziție defect al arborelui cotit? 

Eșecul unui senzor de poziție a arborelui cotit vă poate lăsa blocat pe marginea drumului în așteptarea remorcii.

Uneori, dacă senzorul este lăsat să se răcească, mașina poate reporni și rula pentru o perioadă scurtă de timp.

Durata schimbării variază în funcție de senzori, unii senzori durează mai mult decât alții, în funcție de locația exactă.

Mulți senzori se vor monta pe motor sau se vor introduce printr-o gaură a motorului în apropierea fuliei arborelui cotit, care este mult mai ușor de accesat.

Alți senzori se vor monta în interiorul capacului de distribuție sau în interiorul carcasei clopotului transmisiei și sunt foarte greu de accesat.

Aceste piese vor trebui îndepărtate pentru a accesa senzorul.

Mai multe informații despre schimbare senzor rotatie motor- senzorul de poziție al arborelui cotit găsiți și aici sau puteți reveni pe prima pagina.

Au fost utile informațiile despre schimbare senzor rotatie motor- senzorul de poziție al arborelui cotit?

Servicii
Contact
Service auto Iasi – Cosmo Motors

Avem un service auto ce repara marcile Audi, BMW, Mini Cooper, Mercedes Benz, Porsche, Volkswagen, SEAT, Skoda si Land Rover.

Avem mecanici auto cu o atidutine prietenoasa si experienta dovedita ce au cunostintele si capacitatea necesara pentru a repara orice problema masinii dvs.

CONTACT
  • Calea Chisinaului Km1, 700264 Iasi, Romania
  • +40 725 531 111
  • office@cosmomotors.ro
Accesati Google Maps

Localizare service auto Cosmo Motors

Puteti sa ne lasati o recenzie
feedback-google
feedback-facebook

Site realizat de Site creat de bibibox

 

Politica de confidentialitate
Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea ulterioară pe acest site acceptați Politica noastră de confidențialitate și Termenii și condițiile site-ului. [https://cosmomotors.ro/gdpr-politica-de-confidentialitate/]
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google