Schimbare pompa servo

Asigurăm piese și service auto în Iași pentru schimbare pompa servo la modelele: Audi, BMW, Mini Cooper, Mercedes Benz, Porsche, Volkswagen, SEAT, Skoda și Land Rover.

Preț manopera pentru schimbare pompa servo, 100 lei pe ora.


Pompa servo combină avantajele transmisiei hidraulice a puterii cu beneficiile tehnologiei servomotorului electric.

Servomotoare pentru alimentarea hidraulică constau dintr-o pompă constantă acționată de un servomotor.

Schimbarea turației motorului într-un mod extrem de dinamic permite controlul precis al volumului și presiunii.

Dacă nici volumul, nici presiunea nu sunt necesare, motorul se oprește, fără a consuma energie.

Următorul principiu se aplică controlului presiunii: Motorul se rotește întotdeauna la viteza cea mai mică. Consuma doar atata energie cat este necesara pentru a mentine controlul presiunii.

Funcția integrată de control permite o conexiune ușoară la sistemele de control ale mașinilor existente fără a fi nevoie să efectuați modificări la software.

Acest lucru duce la rezultate de control foarte bune și simplifică punerea în funcțiune.

Controlul acționării și consumul redus de energie al componentelor, în special în domeniul sarcinii parțiale, are ca rezultat o soluție foarte eficientă din punct de vedere energetic, dar economică, pe care o puteți utiliza în mașinile dvs. ca un avantaj competitiv decisiv.

Algoritmul de control inteligent se adaptează adaptativ la diferite rate de creștere a presiunii; aceasta înseamnă că parametrizarea trebuie setată doar o singură dată și poate fi apoi reglată automat.

Software-ul permite un salt de presiune fără depășiri în timp minim și asigură o secvență de proces optimizată.

Deoarece parametrii corespunzători sunt reglați automat în timpul procesului de producție, controlul adaptiv elimină sau reduce semnificativ depășirile de presiune.

Valoarea presiunii necesare este setată complet automat, cu o tranziție lină și în milisecunde.

Eficiență ridicată, performanță mai bună a procesului și dezvoltare redusă a căldurii – acestea sunt doar câteva dintre avantajele unei servo pompe.

Acesta este motivul pentru care soluția de servo pompa este utilizată de ani de zile într-o serie de aplicații, cum ar fi prese și mașini de turnare prin injecție.

Până acum, utilizarea acestora a devenit parte a echipamentelor standard ale producătorilor de mașini, parțial din cauza creșterii costurilor cu energia. 

Clienții finali iau din ce în ce mai mult în calcul costurile totale de exploatare și constată că prețul de achiziție al unei pompe servo se plătește în general pentru sine în termen de un an, datorită reducerii consumului de energie de aprox. 30%.

Mai multe informații despre schimbare pompa servo găsiți și aici sau puteti reveni pe prima pagina.

Au fost utile informațiile despre schimbare pompa servo?

Servicii
Contact
Service auto Iasi – Cosmo Motors

Avem un service auto ce repara marcile Audi, BMW, Mini Cooper, Mercedes Benz, Porsche, Volkswagen, SEAT, Skoda si Land Rover.

Avem mecanici auto cu o atidutine prietenoasa si experienta dovedita ce au cunostintele si capacitatea necesara pentru a repara orice problema masinii dvs.

CONTACT
  • Calea Chisinaului Km1, 700264 Iasi, Romania
  • +40 725 531 111
  • office@cosmomotors.ro
Accesati Google Maps

Localizare service auto Cosmo Motors

Puteti sa ne lasati o recenzie
feedback-google
feedback-facebook

Site realizat de Site creat de bibibox

 

Politica de confidentialitate
Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea ulterioară pe acest site acceptați Politica noastră de confidențialitate și Termenii și condițiile site-ului. [https://cosmomotors.ro/gdpr-politica-de-confidentialitate/]
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google