Schimbare garnitura chiulasa

Asiguram piese si service auto in Iasi pentru schimbare garnitura chiulasa la modelele: Audi, BMW, Mini Cooper, Mercedes Benz, Porsche, Volkswagen, SEAT, Skoda si Land Rover.

Pret manopera pentru schimbare garnitura chiulasa, 100 lei pe ora.

Garnitura chiulasei ar putea fi cea mai importantă parte a mașinii despre care nu ați auzit niciodată. Garnitura servește pentru a forma o etanșare foarte strânsă între blocul motor și chiulasă.

Acesta etanșează camera de ardere și păstrează pasajele de ulei și lichid de răcire din chiulasă. Fără garnitura chiulasei să facă aceste lucruri, motorul mașinii nu funcționează corect și va putea suferi daune grave. 

Garniturile chiulaselor au în mod normal o durată de viață lungă, dar pot ceda ocazional. Având în vedere locația lor, acestea sunt supuse uzurii, precum și temperaturilor și presiunii extreme.

Acest lucru poate duce la distrugerea garniturilor chiulasei, ceea ce duce la schimbare garnitura chiulasa.

Simptome ce necesita schimbare garnitura chiulasa:

Verificați lumina de avertizare a motorului! 

Lampa de control a motorului există pentru un motiv și motivul este să vă anunțe că este ceva în neregulă cu mașina. Acest lucru ar putea fi o garnitură a chiulasei, care, dacă este ignorată, va duce la probleme severe și foarte costisitoare cu motorul dumneavoastră. 

Dacă garnitura chiulasei este blocată, atunci este posibil să nu creeze suficientă compresie în camera de ardere. Rezultatul va fi un motor care nu funcționează în mod corespunzător, ceea ce va duce la erori. 

Nivelul scăzut al lichidului de răcire

Garnitura chiulasei automobilului este un sigiliu. Când nu este etanșare, atunci lichidul de răcire poate intra în cilindri.

Dacă operatiunea de schimbare garnitura chiulasa nu se face la timp si garnitura cedează, pasajele de ulei și lichid de răcire din interiorul chiulasei nu pot fi închise corect. Drept urmare, lichidul de răcire poate intra în ulei.

Supraîncălzirea motorului

Dacă garnitura chiulasei nu funcționează, sistemul va scurge lichidul de răcire în camera de ardere, iar lichidul de răcire nu va putea să-și facă treaba, ceea ce va împiedica supraîncălzirea motorului. 

Fumul alb se datorează de cele mai multe ori scurgerilor lichidului de răcire în motor, care, dacă ați fost atent la toate, este adesea rezultatul unei garnituri deteriorate ale chiulasei si duce la schimbare garnitura chiulasa.

Defecțiune a motorului

În cazul în care se scurge suficient lichid de răcire în camera de ardere, motorul poate avea daune grave.

Lichidul de răcire se poate amesteca și cu uleiul, împiedicând motorul să aibă o lubrifiere adecvată, ceea ce va duce la deteriorarea iremediabilă.

Dacă acordați atenție semnelor de mai sus, puteți înlocui garnitura chiulasei înainte de defectarea completă a motorului.

Mai multe informatii despre schimbare garnitura chiulasa gasiti si aici sau puteti reveni pe prima pagina.

A fost util articolul despre schimbare garnitura chiulasa?

Prima pagina
Servicii
Service auto Iasi – Cosmo Motors

Avem un service auto ce repara marcile Audi, BMW, Mini Cooper, Mercedes Benz, Porsche, Volkswagen, SEAT, Skoda si Land Rover.

Avem mecanici auto cu o atidutine prietenoasa si experienta dovedita ce au cunostintele si capacitatea necesara pentru a repara orice problema masinii dvs.

CONTACT
  • Calea Chisinaului Km1, 700264 Iasi, Romania
  • +40 725 531 111
  • office@cosmomotors.ro
Accesati Google Maps

Localizare service auto Cosmo Motors

Puteti sa ne lasati o recenzie
feedback-google
feedback-facebook

Site realizat de Site creat de bibibox

 

Politica de confidentialitate
Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea ulterioară pe acest site acceptați Politica noastră de confidențialitate și Termenii și condițiile site-ului. [https://cosmomotors.ro/gdpr-politica-de-confidentialitate/]
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google