fbpx

Schimbare garnitura capac diferential

Asigurăm piese și service auto în Iași pentru schimbare garnitura capac diferential la modelele: Audi, BMW, Mini Cooper, Mercedes Benz, Porsche, Volkswagen, SEAT, Skoda și Land Rover.

Preț manopera pentru schimbare garnitura capac diferential, 100 lei pe ora.

Diferențialul din spate este una dintre cele mai impozante componente fizice pentru orice mașină.

Deși este proiectat să reziste la durata de viață a vehiculului, această unitate are de obicei o bătaie destul de mare și este predispusă la probleme obișnuite de uzură care afectează majoritatea componentelor mecanice. 

Carcasa este fabricată din oțel de înaltă rezistență și protejează angrenajele din spate și axele de a fi expuse elementelor. Cu toate acestea, în majoritatea cazurilor, partea diferențialului din spate care se deteriorează este necesar schimbare garnitura capac diferential.

Garnitura diferențială este garnitura care etanșează carcasa diferențială. De obicei este fabricat din plută, cauciuc sau un silicon rezistent la ulei care etanșează carcasa diferențială din două piese.

Această garnitură este menită să păstreze grăsimea și uleiul din spate în carcasă, dar și să reducă murdăria, resturile sau alte particule dăunătoare care intră în diferențialul din spate. 

Uleiul și grăsimea din spate sunt esențiale pentru lubrifierea corespunzătoare a angrenajelor cu inel și pinion care alimentează axele motoare.

Atunci când această garnitură cedează, lubrifianții vor scurge din carcasa din spate și pot provoca uzura sau ruperea completă a acestor componente scumpe.

Este foarte rar că garnitura diferențială se uzează sau se rupe. Cu toate acestea, dacă apare o problemă cu garnitura, ca orice alt defect mecanic, acesta va afișa câteva semne de avertizare sau simptome comune care ar trebui să alerteze proprietarul vehiculului că există o problemă.

Simptomele ce necesita schimbare garnitura capac diferential:

Unele dintre semnele de avertizare comune ale unei garnituri diferențiale deteriorate sau rupte includ:

Urme de ulei sau grăsime din spate care acoperă carcasa diferențială

Majoritatea diferențialelor au formă circulară, în timp ce unele pot fi pătrate în formă de octogon.

Indiferent de dimensiunea lor, asemănarea pe care o au toate diferențialele este aceea că garnitura încapsulează întreaga circumferință.

Când o parte a garniturii cedează, fie din cauza bătrâneții, fie a expunerii la elemente, uleiul din diferențial se va scurge și va acoperi de obicei acea parte a diferențialului.

În timp, garnitura va continua să cedeze în mai multe locuri sau uleiul va scurge și va acoperi întreaga carcasă diferențială.

Bălți sau picături mici de lubrifianți în spate pe sol

Dacă scurgerea garniturii este semnificativă, uleiul va scurge din diferențial și poate picura pe sol.

În cele mai multe cazuri, diferențialul din partea din spate va picura ulei din partea din spate în centrul vehiculului; unde se află de obicei carcasa.

Acest ulei va fi foarte întunecat și are o senzație foarte groasă la atingere.

Mai multe informații despre schimbare garnitura capac diferential găsiți și aici sau puteti reveni pe prima pagina.

Au fost utile informațiile despre schimbare garnitura capac diferential?

Servicii
Contact
Service auto Iasi – Cosmo Motors

Avem un service auto ce repara marcile Audi, BMW, Mini Cooper, Mercedes Benz, Porsche, Volkswagen, SEAT, Skoda si Land Rover.

Avem mecanici auto cu o atidutine prietenoasa si experienta dovedita ce au cunostintele si capacitatea necesara pentru a repara orice problema masinii dvs.

CONTACT
  • Calea Chisinaului Km1, 700264 Iasi, Romania
  • +40 725 531 111
  • office@cosmomotors.ro
Accesati Google Maps

Localizare service auto Cosmo Motors

Puteti sa ne lasati o recenzie
feedback-google
feedback-facebook

Site realizat de Site creat de bibibox