Schimbare discuri de frana

Schimbare discuri de frana, Service auto Iasi, Cosmo MotorsAsiguram piese si service auto in Iasi pentru schimbare discuri de frana la modelele: Audi, BMW, Mini Cooper, Mercedes Benz, Porsche, Volkswagen, SEAT, Skoda si Land Rover.

Pret manopera pentru schimbare discuri de frana, 100 lei pe ora.

Plăcuțele de frână și discurile funcționează împreună în rolul lor crucial, aplicând presiunea de frecare necesară pentru a încetini mașina.

Plăcuța de frână aplică presiunea necesară pentru a crea această forță de frecare, apăsând pe discul de frână pentru a încetini vehiculul.

În timp ce sunt construite puternic, această frecare continuă, determină uzura plăcuțelor de frână și în timp devin mai subțiri până când în cele din urmă este necesara operatiunea de schimbare discuri de frana.

Discurile de frână sunt cealaltă componentă de fricțiune din sistemul de frânare al mașinii. Sunt discurile circulare cu care sunt fixate plăcuțele de frână.

Discurile de frână sunt în două tipuri principale, în formă de fante sau găurite. Motivul pentru care sunt alunecate sau găurite este să ofere o cale pentru căldură, gaz sau lichid pentru a scăpa de suprafața discului de frână, crescând eficiența sistemului de frânare.

În timp, discurile de frână vor fi în cele din urmă mai subțiri datorită forțelor de frecare aplicate de plăcuțele de frână, ceea ce duce la supraîncălzirea și eficiența redusă si trbruie urgent schimbare discuri de frana.

Înlocuirea discului de frână este o practică importantă de întreținere a mașinii pe care nu o poți ignora. Practica presupune scoaterea rotoarelor de frână vechi și instalarea celor noi.

Este foarte riscant să conduceți o mașină ale cărei discuri de frână sunt uzate. Acestea reduc la minimum eficiența sistemului de frânare. 

Mai multe informatii despre schimbare discuri de frana gasiti si aici sau puteti reveni pe prima pagina.

A fost util articolul despre schimbare discuri de frana?

servicii
contact
Facebook
Service auto Iasi – Cosmo Motors

Avem un service auto ce repara marcile Audi, BMW, Mini Cooper, Mercedes Benz, Porsche, Volkswagen, SEAT, Skoda si Land Rover.

Avem mecanici auto cu o atidutine prietenoasa si experienta dovedita ce au cunostintele si capacitatea necesara pentru a repara orice problema masinii dvs.

CONTACT
  • Calea Chisinaului Km1, 700264 Iasi, Romania
  • +40 725 531 111
  • office@cosmomotors.ro
Accesati Google Maps

Localizare service auto Cosmo Motors

Puteti sa ne lasati o recenzie
feedback-google
feedback-facebook

Site realizat de Site creat de bibibox

 

Politica de confidentialitate
Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea ulterioară pe acest site acceptați Politica noastră de confidențialitate și Termenii și condițiile site-ului. [https://cosmomotors.ro/gdpr-politica-de-confidentialitate/]
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google