fbpx

Schimbare curea transmisie si intinzator 

Asiguram piese si service auto pentru schimbare curea transmisie si intinzator la modelele: Audi, BMW, Mini Cooper, Mercedes Benz, Porsche, Volkswagen, SEAT, Skoda si Land Rover in Iasi.

Pret manopera pentru schimbare curea transmisie si intinzator 100 lei pe ora.

Un dispozitiv de întindere a centurii de transmisie este un scripetă montat fie pe un mecanism cu arc sau într-un punct de pivot reglabil, care este utilizat pentru a menține tensiunea constantă pe cureaua de transmisie.

Aceasta este marea curea lungă din fața motorului.

Întinzătorul se plimbă pe suprafața exterioară a curelei pentru a pune presiune sau tensiune pe curea și împotriva scripetelor care conduc lucruri precum alternatorul, servodirecția, aer condiționat etc.

Tensionatoarele vin de obicei cu scripete; în mod normal, sunt înlocuite împreună.

De asemenea, atunci când înlocuiți un întinzător, cureaua de transmisie trebuie de obicei îndepărtată.

Un mecanic poate recomanda schimbare curea distributie si intinzator.

Întinzătorul curelei de transmisii trebuie să fie întotdeauna inspectat atunci când cureaua de transmisie este întreținută.

În timpul întreținerii și inspecției de rutină, sistemul dumneavoastră de curea de transmisie trebuie revizuit pentru a vă asigura că toate componentele sunt în stare de funcționare.

Întinzătorul cu curea de tracțiune va dura de obicei mai mult decât curelele de transmisie, atât timp cât tensionatorul este inspectat sau înlocuit atunci când sunt centurile de antrenare, sistemul dumneavoastră de curea trebuie să rămână în stare bună.

Mai multe informatii despre schimbare curea transmisie si intinzator gasiti si aici sau puteti reveni pe prima pagina.

Au fost utile informațiile despre schimbare curea transmisie si intinzator?