Schimbare caseta directie

Asigurăm piese și service auto în Iași pentru schimbare caseta directie la modelele: Audi, BMW, Mini Cooper, Mercedes Benz, Porsche, Volkswagen, SEAT, Skoda și Land Rover.

Preț manopera pentru schimbare caseta directie, 100 lei pe ora.

Caseta directie conține angrenaje care permit șoferului să transmită forța și direcția aplicată volanului către cele două roți directoare și mecanisme care rotesc roțile în mod corespunzător, asigurându-se că poate funcționa corect. 

Cutia sterlină înmulțește schimbările de direcție ale șoferului, astfel încât roțile din fața vehiculului să se poată deplasa mai mult decât volanul.

Majoritatea mașinilor produse pe piață utilizează astăzi direcție cu pinion, unde mecanismele de direcție rotesc un pinion, deplasându-se pe casetă pentru a roti roata din față. 

Alte tipuri de mașini folosesc sisteme cu bile circulante, unde rulmenți sunt montați pe un tip de „vierme” pe echipament de direcție, arătând diferențele dintre aceste două sisteme și utilizarea unei cutii de direcție.

După cum știm acum, sistemul de direcție din fiecare mașină fabricat astăzi în fabricile moderne este în principal un sistem de direcție cu pinion, compus din mai multe piese care se deplasează simultan.

Conține diverse componente, gen articulații universale, arbori principali, arbori intermediari și, în primul rând , cutia de direcție, cunoscută și sub numele de cutie de viteze.

Această unitate centrală se ocupă de direcție și de semnalele de la șofer. Fără această cutie de direcție, volanul nu s-ar mișca. Această unitate centrală primește intrări, utilizând volanul și coloana de direcție pentru a trimite un semnal mecanic către arborii de direcție menționați mai sus pentru a finaliza viraje netede, receptive, sigure și eficiente în ambele direcții.

Simptome care necesita schimbare caseta directie

Cu toate acestea, la fel ca în cazul tuturor părților unei mașini, cutia de direcție sau cutia de viteze se poate uza, ceea ce înseamnă că va trebui să vă dați seama de reparații și înlocuiri pentru vehiculul dvs. pentru a menține bine cutia de direcție.

Serviciul rapid care este utilizat la timp înainte ca avariile să devină prea grave poate însemna că economisiți bani și timp pentru reparații și înlocuiri mai scumpe.

Aceasta este diferența dintre o soluție rapidă și o revizie imensă a sistemului de direcție.

Mai multe informații despre schimbare caseta directie găsiți și aici sau puteti reveni pe prima pagina.

Au fost utile informațiile despre schimbare caseta directie?

Servicii
Contact
Service auto Iasi – Cosmo Motors

Avem un service auto ce repara marcile Audi, BMW, Mini Cooper, Mercedes Benz, Porsche, Volkswagen, SEAT, Skoda si Land Rover.

Avem mecanici auto cu o atidutine prietenoasa si experienta dovedita ce au cunostintele si capacitatea necesara pentru a repara orice problema masinii dvs.

CONTACT
  • Calea Chisinaului Km1, 700264 Iasi, Romania
  • +40 725 531 111
  • office@cosmomotors.ro
Accesati Google Maps

Localizare service auto Cosmo Motors

Puteti sa ne lasati o recenzie
feedback-google
feedback-facebook

Site realizat de Site creat de bibibox

 

Politica de confidentialitate
Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea ulterioară pe acest site acceptați Politica noastră de confidențialitate și Termenii și condițiile site-ului. [https://cosmomotors.ro/gdpr-politica-de-confidentialitate/]
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google