Schimbare burduf planetara

Asiguram piese si service auto in Iasi pentru schimbare burduf planetara la modelele: Audi, BMW, Mini Cooper, Mercedes Benz, Porsche, Volkswagen, SEAT, Skoda si Land Rover in Iasi.

Pret manopera pentru schimbare burduf planetara 100 lei pe ora.

Mașinile conțin multe componente relativ mici care, deși nu ar putea primi atât de multă atenție, sunt vitale pentru o funcționare sigură.

O astfel de parte este articulația cu viteză constantă (CV), care transmite puterea de la transmisie la roți (de obicei roțile din față). 

Singura protecție pe care o are se numește burduf planetar, dar ce este exact burduful planetar și de unde știi dacă al tău are probleme?

Burduful planetarei este o cizmă flexibilă din cauciuc, cu nervuri, care menține apa și murdăria în afara îmbinării și a grăsimii speciale din interiorul îmbinării.

Masa grasă din interior este articulația propriu-zisă.

Dacă autovehiculul este condus în această stare, grăsimea expusă este aruncată rapid prin forță centrifugă pe măsură ce osia se rotește, iar îmbinarea se contaminează ulterior cu nisip, murdărie, roci și apă, purtând rapid componentele îmbinării. 

Uzura excesivă poate necesita înlocuirea întregului ansamblu al arborelui osiei, o propunere mult mai costisitoare decât schimbare burduf planetara.

Este suficient de ușor ca cizmul să se rupă, fie prin resturi rutiere, fie prin vârstă. Atunci când se întâmplă, grăsimea se scurge și apar contaminări precum apa și particulele dăunătoare.

Cu mai puțină lubrifiere și mai multă apă, veți începe să construiți rugină, care va distruge rapid îmbinarea. 

O articulație CV ruptă este o defecțiune critică care va face mașina nedistribuibilă, așa că nu strică să aruncați un ochi asupra burdufului, iar înlocuirea acestuia imediat după rupere ar trebui să fie o prioritate de top. 

Simptome ce necesita schimbare burduf planetara

Există câteva semne de avertizare că aveți o problemă: grăsime stropită pe interiorul roții, deteriorări vizibile sau vibrații în timpul conducerii.

Dacă aveți o vibrație gravă sau auziți un clic sau o apăsare vizibilă atunci când vă întoarceți, ați ajuns deja prea târziu și ar trebui să înlocuiți imediat întreg ansamblul osii CV.

Deci, ce este un burduf de planetara?

Este o piesă mică, dar critică, dintr-o componentă vitală a trenului de rulare.

Având în vedere consecințele neglijării întreținerii sale, este logic să adăugați acest lucru la inspecțiile regulate, mai ales după 100.000 km deoarece este posibil sa fie nevoie de schimbare burduf planetara.

Mai multe informatii despre schimbare burduf planetara gasiti si aici sau puteti reveni pe prima pagina.

Au fost utile informațiile despre schimbare burduf planetara?

Servicii
Contact
Service auto Iasi – Cosmo Motors

Avem un service auto ce repara marcile Audi, BMW, Mini Cooper, Mercedes Benz, Porsche, Volkswagen, SEAT, Skoda si Land Rover.

Avem mecanici auto cu o atidutine prietenoasa si experienta dovedita ce au cunostintele si capacitatea necesara pentru a repara orice problema masinii dvs.

CONTACT
  • Calea Chisinaului Km1, 700264 Iasi, Romania
  • +40 725 531 111
  • office@cosmomotors.ro
Accesati Google Maps

Localizare service auto Cosmo Motors

Puteti sa ne lasati o recenzie
feedback-google
feedback-facebook

Site realizat de Site creat de bibibox

 

Politica de confidentialitate
Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea ulterioară pe acest site acceptați Politica noastră de confidențialitate și Termenii și condițiile site-ului. [https://cosmomotors.ro/gdpr-politica-de-confidentialitate/]
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google