Schimbare bujii

Asiguram piese si service auto in Iasi pentru schimbare bujii la modelele: Audi, BMW, Mini Cooper, Mercedes Benz, Porsche, Volkswagen, SEAT, Skoda si Land Rover.

Pret manopera pentru schimbare bujii, 100 lei pe ora.

Fiecare cilindru din motorul vehiculului dumneavoastră are o bujie astfel încât să ajungă în camera de ardere. Bujiile sunt compuse dintr-un electrod central izolat cu portelan și acoperit cu o carcasă metalică, având la capăt un electrod lateral.

Energia electrică de la bateria mașinii merge până la bujii, unde este folosită pentru a aprinde amestecul de combustibil și aer din motor. 

Simptomele ce necesita schimbare bujii

Dacă bujiile încetează să funcționeze, vehiculul dumneavoastră își va pierde o parte din putere. Mașina  va avea o accelerare mult mai lentă sau chiar pierderi de putere pe toată plaja de turație ducând la o călătorie mai grea.

Amestecul de aer-combustibil nefiind ars complet, motorul va lucra mai mult pentru a menține aceeași putere.

Consumul de combustibil va crește în urma accelerării pentru a prinde viteză. Acesta este un semn excelent că vehiculul ar putea avea nevoie de o înlocuire sau reparare a bujiei. 

Bujiile au un impact asupra performanțelor și emisiilor motorului. Încercați să-i acordați atenție de această dată, s-ar putea să economisiți bani în costuri de reparație sau înlocuire.

O verificare a luminii motorului este un alt semn că este posibil să necesite schimbare bujii.

Dacă simțiți vibrații în exces,sau ca motorul tremură când stă la relantii acesta este un semn că o  bujie este arsă. O bujie arsă duce la un motor dezechilibrat deoarece motorul nu vai mai putea aprinde amestecul corect de combustibil si trebuie sa ajungeti rapid in service auto pentru schimbare bujii. 

Arderea incompletă a amestecului poate duce la un miros urât mirositor ce se poate simți în mașină, datorită restului de amestec ce ajunge în evacuare.

Operatiunea de schimbare bujii se face conform manualului mașinii, sau atunci cand simtiti ca ceva este în neregulă. Este recomandat sa le scoateți și să le inspectați.

Este recomandat să verificați distanța dintre cei doi electrozi sa fie conformă cu distanța specificată în manualul mașinii.

Mai multe informații despre schimbare bujii găsiți și aici sau puteți reveni pe prima pagina.

A fost util articolul despre schimbare bujii?

Servicii
Contact
Service auto Iasi – Cosmo Motors

Avem un service auto ce repara marcile Audi, BMW, Mini Cooper, Mercedes Benz, Porsche, Volkswagen, SEAT, Skoda si Land Rover.

Avem mecanici auto cu o atidutine prietenoasa si experienta dovedita ce au cunostintele si capacitatea necesara pentru a repara orice problema masinii dvs.

CONTACT
  • Calea Chisinaului Km1, 700264 Iasi, Romania
  • +40 725 531 111
  • office@cosmomotors.ro
Accesati Google Maps

Localizare service auto Cosmo Motors

Puteti sa ne lasati o recenzie
feedback-google
feedback-facebook

Site realizat de Site creat de bibibox

 

Politica de confidentialitate
Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea ulterioară pe acest site acceptați Politica noastră de confidențialitate și Termenii și condițiile site-ului. [https://cosmomotors.ro/gdpr-politica-de-confidentialitate/]
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google