Schimbare bucse la bara stabilizatoare

Asiguram piese si service auto in Iasi pentru schimbare buse la bara stabilizatoare la modelele: Audi, BMW, Mini Cooper, Mercedes Benz, Porsche, Volkswagen, SEAT, Skoda si Land Rover in Iasi.

Pret manopera pentru schimbare bucse la bara stabilizatoare, 100 lei pe ora.

Bucșele barei stabilizatoare denumite și suporturi bară stabilizatoare sunt confectionate din cauciuc având dimensiuni mici. 

Rolul bucșelor barei stabilizatoare este de a absoarbe vibrațiile și zgomotul, de a menține în timpul virajelor bara stabilizatoare, dar și de a asigura în timpul deplasării mașinii o rulare lină.

Bucșele barei stabilizatoare sunt un element cheie în sistemul de direcție al mașinii. Nu orice mașină folosește o bară stabilizatoare. Mașinile care au bare stabilizatoare au adesea două: una în față și alta în spate. 

În esență, bara stabilizatoare conectează roțile din ambele părți. Acest lucru ajută mașina să se îndrepte după o întoarcere, prin urmare fiind o parte critică a direcției. 

În plus, bara stabilizatoare vă ajută să vă mențineți mașina stabilă în timp ce conduceți peste imperfecțiuni în drum, cum ar fi denivelări și găuri.

Deci, asta ne aduce la bucșele, care sunt un element mic, puternic, format din cauciuc lubrifiat. 

Bucșele sunt modul în care bara stabilizatoare se atașează de mașina dumneavoastră pe ambele capete.

Există una pe fiecare parte și țin bara pe loc.

La fel ca majoritatea componentelor din cauciuc din mașina dumneavoastră, bucșele barei stabilizatoare se pot uza în timp, moment în care acestea vor trebui înlocuite.

Simptome uzură ce necesită schimbare bucse la bara stabilizatoare:

În momentul în care bucșele barei stabilizatoare încep să se uzeze, bara se va putea deplasa înainte și înapoi. Singurul scop al barei este să nu se miște și să stabilizeze mașina. 

Deci, atunci când acest lucru este compromis, mașina va avea o lipsă de stabilitate. Și asta duce la un sistem de direcție care se va simți un pic răspunzător.

Mașina dumneavoastră se poate simți puțin întârziată în viraj, iar direcția se va simți mai grea decât o face de obicei.

Dacă bucșele barei stabilizatoare ale mașinii dumneavoastră se uzează, este posibil să începi să auzi unul dintre cele două zgomote diferite. 

Primul zgomot este un sunet scârțâit, care este rezultatul unei pierderi de ungere în bucșe.

Este cam ca o fricțiune metalică pe metal cu un pitcher înalt, la fel de drăguț pe cât sună această descriere. Ceea ce înseamnă că da, este foarte enervant. 

De asemenea, s-ar putea să auzi un sunet zgomotos.

Acest lucru se întâmplă atunci când bucșele sunt foarte uzate, iar bara de stabilizare este capabilă să zboare, fapt ce trebuie urgent o schimbare bucse la bara stabilizatoare.

Actiune necesara: Schimbare bucse la bara stabilizatoare

Ambele zgomote vor fi auzite în principal în perioadele în care mașina dumneavoastră folosește bara de stabilizare, cum ar fi atunci când faceți viraje ascuțite sau când conduceți peste denivelări pe drum.

Mai multe informatii despre schimbare bucse la bara stabilizatoare gasiti si aici sau puteti reveni pe prima pagina.

Au fost utile informațiile despre schimbare bucse la bara stabilizatoare?

Servicii
Contact
Service auto Iasi – Cosmo Motors

Avem un service auto ce repara marcile Audi, BMW, Mini Cooper, Mercedes Benz, Porsche, Volkswagen, SEAT, Skoda si Land Rover.

Avem mecanici auto cu o atidutine prietenoasa si experienta dovedita ce au cunostintele si capacitatea necesara pentru a repara orice problema masinii dvs.

CONTACT
  • Calea Chisinaului Km1, 700264 Iasi, Romania
  • +40 725 531 111
  • office@cosmomotors.ro
Accesati Google Maps

Localizare service auto Cosmo Motors

Puteti sa ne lasati o recenzie
feedback-google
feedback-facebook

Site realizat de Site creat de bibibox

 

Politica de confidentialitate
Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea ulterioară pe acest site acceptați Politica noastră de confidențialitate și Termenii și condițiile site-ului. [https://cosmomotors.ro/gdpr-politica-de-confidentialitate/]
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google