fbpx

Schimbare bascule

Asiguram piese si service auto in Iasi pentru schimbare bascule la modelele: Audi, BMW, Mini Cooper, Mercedes Benz, Porsche, Volkswagen, SEAT, Skoda si Land Rover in Iasi.

Pret manopera pentru schimbare bascule, 100 lei pe ora.

Există câteva motive pentru care o basculă necesită să fie înlocuită. Unul dintre motivele cele mai frecvente este  articulația sferică uzată care nu poate fi înlocuită separat. 

O articulație sferică este o componentă extrem de importantă. Dacă se uzează, mașina nu este sigură să conducă: roata din față se poate separa de suspensia inferioară, ceea ce face ca vehiculul să piardă controlul.

Un alt motiv pentru care poate fi necesar să fie înlocuit un braț de control uzat sau rupt. 

În unele mașini, casetele brațelor de comandă pot fi înlocuite separat, dar implică mai multă forță de muncă și ar putea costa mai mult.

Din acest motiv, întregul braț de comandă este de obicei înlocuit în cazul în care buclele sunt uzate. 

Brațul de control este, de asemenea, cea mai comună parte care se îndoaie într-o coliziune care implică una dintre roțile din față sau după lovirea bordurii. Un braț de control îndoit trebuie înlocuit.

Basculele, la fel ca multe alte componente de suspensie, nu pot fi inspectate în mod corespunzător la un loc de trecere rapidă.

Singura modalitate de inspecție a basculelor este atunci când vehiculul este ridicat pe un elevator. 

Simptome ce necesita schimbare bascule

Este posibil să auziți un zgomot apărut sau zgâlțâit atunci când conduceți peste denivelări sau când accelerați și decelerați. 

În unele cazuri, o mașină se poate simți instabilă și „rătăcește” în timpul frânării sau în timpul deplasării pe suprafețe accidentate. De multe ori însă, simptomele s-ar putea să nu fie deloc sesizate.

Acesta este unul dintre motivele pentru care este important să vă inspectați vehiculul cel puțin o dată pe an pentru schimbare bascule in regim de urgenta daca e necesar.

Pentru mai multe informatii despre schimbare bascule gasiti aici, ne puteti suna sau merge pe  prima pagina.

Au fost utile informațiile despre schimbare bascule?

Servicii
Contact
Service auto Iasi – Cosmo Motors

Avem un service auto ce repara marcile Audi, BMW, Mini Cooper, Mercedes Benz, Porsche, Volkswagen, SEAT, Skoda si Land Rover.

Avem mecanici auto cu o atidutine prietenoasa si experienta dovedita ce au cunostintele si capacitatea necesara pentru a repara orice problema masinii dvs.

CONTACT
  • Calea Chisinaului Km1, 700264 Iasi, Romania
  • +40 725 531 111
  • office@cosmomotors.ro
Accesati Google Maps

Localizare service auto Cosmo Motors

Puteti sa ne lasati o recenzie
feedback-google
feedback-facebook

Site realizat de Site creat de bibibox