Schimbare baie de ulei

Asigurăm piese și service auto în Iași pentru schimbare baie de ulei la modelele: Audi, BMW, Mini Cooper, Mercedes Benz, Porsche, Volkswagen, SEAT, Skoda și Land Rover.

Preț manopera pentru schimbare baie de ulei, 100 lei pe ora.

Probabil ați auzit cât de important este uleiul pentru motorul vehiculului dumneavoastră. 

Știați că există o parte care este responsabilă pentru păstrarea acelui ulei, astfel încât să îl puteți folosi în fiecare zi? Se numește baie de ulei și se află în partea de jos a motorului.

Baia de ulei este o parte vitală, deși simplă, a sistemului de ungere a motorului. Uleiul circulă prin părțile motorului pentru a le menține lubrifiate. Reduce frecarea, astfel încât totul funcționează fără probleme. Fără ulei, fricțiunea ar distruge rapid motorul.

Baia de ulei păstrează acel ulei conținut în sistemul de lubrifiere, deci este important ca uleiul să nu se scurgă.

Deoarece este o parte metalică atașată la o altă parte metalică, există o garnitură între baia de ulei și partea motorului la care se atașează.

Diverse lucruri pot afecta baia de ulei și garnitura, inclusiv condițiile meteorologice extreme, viteza cu care călătoriți și vechimea uleiului.

Simptome care necesita schimbare baie de ulei

S-ar putea să circulați pe câteva drumuri proaste și să aruncați resturi pe baia de ulei. Toate aceste uzuri, căldură și timp le pot afecta. Deci, după un timp, garnitura se poate uza și uleiul poate începe să scurgă.

De obicei începe destul de încet. Dacă vedeți ulei vizibil sub vehiculul dvs. în locul în care îl parcați, acesta ar putea fi un semn al unei garnituri scurte de ulei. 

Un alt semn? Mirosul de ulei de ardere care vine de la motor. Dacă scurgerea este proastă și motorul a pierdut mult ulei, este posibil să vedeți în cele din urmă lumina de ulei aprinsă.

Anunțați un mecanic auto dacă vă confruntați cu oricare dintre aceste lucruri. Conducerea cu ulei insuficient vă poate deteriora grav motorul. Și o poate face rapid. 

Un mecanic auto poate verifica autovehiculul pentru a găsi sursa scurgerii. Poate fi doar o garnitură, dar ar putea fi și baia de ulei deteriorată și necesita schimbare baie de ulei.

Aceasta este o reparație de care ar trebui să aveți grijă. Motorul dvs. are nevoie de sistemul său de lubrifiere intact pentru a conduce in siguranță.

Mai multe informații despre schimbare baie de ulei găsiți și aici sau puteti reveni pe prima pagina.

Au fost utile informațiile despre schimbare baie de ulei?

Servicii
Contact
Service auto Iasi – Cosmo Motors

Avem un service auto ce repara marcile Audi, BMW, Mini Cooper, Mercedes Benz, Porsche, Volkswagen, SEAT, Skoda si Land Rover.

Avem mecanici auto cu o atidutine prietenoasa si experienta dovedita ce au cunostintele si capacitatea necesara pentru a repara orice problema masinii dvs.

CONTACT
  • Calea Chisinaului Km1, 700264 Iasi, Romania
  • +40 725 531 111
  • office@cosmomotors.ro
Accesati Google Maps

Localizare service auto Cosmo Motors

Puteti sa ne lasati o recenzie
feedback-google
feedback-facebook

Site realizat de Site creat de bibibox

 

Politica de confidentialitate
Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea ulterioară pe acest site acceptați Politica noastră de confidențialitate și Termenii și condițiile site-ului. [https://cosmomotors.ro/gdpr-politica-de-confidentialitate/]
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google