fbpx

Schimbare antigel

Asiguram piese si service auto in Iasi pentru schimbare antigel la modelele: Audi, BMW, Mini Cooper, Mercedes Benz, Porsche, Volkswagen, SEAT, Skoda si Land Rover.

Pret manopera pentru schimbare antigel, 100 lei pe ora.

Sarcina de bază a antigelului este menținerea temperaturii motorului la nivelul potrivit și protejarea sistemului de răcire împotriva coroziunii.

Antigelul circulă în interiorul sistemului de răcire, împiedicând instalarea calcarului și a altor materiale. De asemenea, unge pompa de apă.

Treptat, lichidul de răcire își pierde proprietățile, ceea ce poate provoca defecțiuni grave, inclusiv distrugerea blocului motor. Lichidul de răcire trebuie schimbat la fiecare trei ani sau la fiecare 60 de mii de kilometri.

Operatiunea de schimbare antigel include drenarea sistemului de antigel vechi, murdar și reumplerea acestuia cu antigel nou pentru mașină sau camion.

Se mai numește „schimb de lichid radiator” sau „lichid de răcire”. Motoarele creează atât de multă căldură încât s-ar topi într-un bloc solid de metal dacă nu s-ar răci.

Un sistem de răcire, umplut cu antigel a radiatorului, îndepărtează căldura departe de motor în aer. Căldura ridicată constantă se descompune în timp. Se formează acizi care pot deteriora sistemul de răcire.

Schimbul de antigel te asigură că antigelul îsi poate face treaba păstrând motorul la rece.

De asemenea, scapă de orice acid care se acumulează în antigel, împiedică motorul să se blocheze sau să clocotească și ajută la prevenirea coroziunii.

Lichidul de răcire proaspăt are substanțe chimice care ajută la încetinirea oricărei rugini sau coroziuni, astfel încât radiatorul dumneavoastră va trăi mai mult.

Mai multe informatii despre schimbare antigel gasiti si aici sau puteti reveni pe prima pagina.

A fost util articolul despre schimbare antigel?

servicii
contact
Service auto Iasi – Cosmo Motors

Avem un service auto ce repara marcile Audi, BMW, Mini Cooper, Mercedes Benz, Porsche, Volkswagen, SEAT, Skoda si Land Rover.

Avem mecanici auto cu o atidutine prietenoasa si experienta dovedita ce au cunostintele si capacitatea necesara pentru a repara orice problema masinii dvs.

CONTACT
  • Calea Chisinaului Km1, 700264 Iasi, Romania
  • +40 725 531 111
  • office@cosmomotors.ro
Accesati Google Maps

Localizare service auto Cosmo Motors

Puteti sa ne lasati o recenzie
feedback-google
feedback-facebook

Site realizat de Site creat de bibibox

Palta online service auto iasi