Schimbare ansamblu stergator parbriz

Asigurăm piese și service auto în Iași pentru schimbare ansamblu stergator parbriz la modelele: Audi, BMW, Mini Cooper, Mercedes Benz, Porsche, Volkswagen, SEAT, Skoda si Land Rover.

Preț manopera pentru schimbare ansamblu stergator parbriz, 150 lei pe ora.

Legătura ștergătorului de parbriz din vehiculul dvs. conectează motorul ștergătorului la ansamblul ștergătorului.

Când legătura ștergătorului nu funcționează, nici ștergătoarele de parbriz nu vor funcționa. 

Când este necesara schimbare ansamblu stergator parbriz?

În mod normal, ansamblurile de ștergătoare nu se defectează. Dar dacă al tău se îndoaie sau se deteriorează în alt mod, va face ca ștergătoarele de vehicule să se deplaseze inegal sau deloc.

În acest moment, va trebui să schimbați ansamblul ștergător. 

Un ansamblu de ștergător de parbriz reglabil în funcție de dimensiune include o vertebră flexibilă, o bandă de ștergător și o canelură curbată.

Vertebra flexibilă are scoruri pe partea superioară a vertebrei flexibile pentru a permite utilizatorului să dimensioneze vertebra flexibilă la dimensiunea dorită.

Banda ștergătorului poate include caneluri pentru conectarea benzii ștergătorului la vertebra flexibilă. 

Splina curbată este introdusă într-o cavitate între partea inferioară a vertebrei flexibile și banda ștergătorului, determinând astfel vertebra flexibilă să formeze o formă de curbă astfel încât banda ștergătorului să poată îmbrățișa strâns o suprafață a parbrizului.

Ștergătoarele de parbriz includ în mod tradițional lame de material elastic sau flexibil, cum ar fi cauciuc, monomer etilen propilen dien (EPDM), silicon sau alte materiale.

Lamele ștergătoarelor pot fi deplasate lateral pe un parbriz al unui automobil pentru a șterge ploaia, lapovița, zăpada, murdăria sau alte resturi de pe parbriz pentru a îmbunătăți câmpul vizual pentru șoferul vehiculului.

Ștergătoarele de parbriz sunt disponibile în mai multe dimensiuni și stiluri diferite pentru a se potrivi cu gama largă de tipuri și dimensiuni de vehicule deținute astăzi de șoferi. 

Deoarece multe mărimi diferite de ștergătoare de parbriz trebuie să fie disponibile la punctele de vânzare cu amănuntul, este necesar ca magazinele să poarte stocuri mai mari de ștergătoare de parbriz și ca ștergătoarele să ocupe mai mult spațiu de depozitare în magazine.

În plus, numărul mare de diferite dimensiuni de ștergătoare este adesea confuz pentru consumatori, fără a furniza documentație detaliată despre ștergătorul adecvat de utilizat pentru fiecare tip de vehicul disponibil.

Mai multe informații despre schimbare ansamblu stergator parbriz găsiți și aici sau puteti reveni pe prima pagina.

Au fost utile informațiile despre schimbare ansamblu stergator parbriz?

Servicii
Contact
Service auto Iasi – Cosmo Motors

Avem un service auto ce repara marcile Audi, BMW, Mini Cooper, Mercedes Benz, Porsche, Volkswagen, SEAT, Skoda si Land Rover.

Avem mecanici auto cu o atidutine prietenoasa si experienta dovedita ce au cunostintele si capacitatea necesara pentru a repara orice problema masinii dvs.

CONTACT
  • Calea Chisinaului Km1, 700264 Iasi, Romania
  • +40 725 531 111
  • office@cosmomotors.ro
Accesati Google Maps

Localizare service auto Cosmo Motors

Puteti sa ne lasati o recenzie
feedback-google
feedback-facebook

Site realizat de Site creat de bibibox

 

Politica de confidentialitate
Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea ulterioară pe acest site acceptați Politica noastră de confidențialitate și Termenii și condițiile site-ului. [https://cosmomotors.ro/gdpr-politica-de-confidentialitate/]
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google