Reparatii tren de rulare

Trenul de rulare și suspensia unei mașini sunt supuse la diverse forțe și se pot deforma în timpul funcționării. Prin urmare, reglarea roților este una dintre cele mai importante lucruri pentru a asigura siguranța. Conducerea unei mașini fără roți reglate corect este obositoare și periculoasă, deoarece necesită o corecție constantă a cursului. Rotile care nu sunt ajustate corespunzător, uzează mai rapid articulațiile cu bile, rulmenții, suspensiile și amortizorul, reduc semnificativ stabilitatea direcțională și cresc costurile de rulare. Din cauza stării precare a drumurilor românești, daunele echipamentelor de rulare sunt frecvente. Datorită echipamentului nostru de ultimă oră, putem face măsurători de precizie și ajustări fine ale geometriei roților din mașinile clienților noștri.

Pont reparatii tren rulare

Se recomandă anual o verificare regulată a alinierii roților sau la instalarea anvelopelor noi. Dacă nu îl aveți verificat, anvelopele dumneavoastră pot fi supuse uzurii asimetrice sau anormale și îmbătrânirii premature. De asemenea, este recomandat să verificați setările roților după ce echipamentul de rulare a avut o revizuire majoră sau când cumpărați un vehicul folosit. Îți vom verifica roțile înainte de a le regla și vă vom informa despre starea lor. Calitatea acestor ajustări contribuie foarte mult la calitatea de mers a vehiculului. 

A fost util articolul despre reparatii tren rulare?

Politica de confidentialitate
Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea ulterioară pe acest site acceptați Politica noastră de confidențialitate și Termenii și condițiile site-ului. [https://cosmomotors.ro/gdpr-politica-de-confidentialitate/]
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google