Reparatii electromotor

Electromotoarele au mai multe forme și dimensiuni, dar fiecare mașină este echipată cu unul. Acest motor special oferă rotația necesară pentru pornirea motorului.

Când au fost inventate mașinile pentru prima dată, au venit cu o manivelă care a fost folosită pentru a porni manual motorul. Mașinile moderne au încă nevoie de aceeași cantitate de ajutor pentru a porni, dar din fericire acum avem comoditatea unui electromotor.

Problemele la electromotoare, de obicei, escaladează rapid și duc la o defecțiune completă, lăsându-vă blocat oriunde v-ați afla. Acest lucru poate fi cauzat de o serie de probleme cu circuitul de pornire. Conține multe componente de la electromotor până la, în unele cazuri, sistemul ECU sau sistemul de securitate al motorului. Pentru a evita neplăcerile și costurile suplimentare, ar trebui să faceți verificarea imediată a electromotorului dacă observați probleme de pornire, sunete neobișnuite sau chiar pornire lentă și pornire.

Semne că poate fi timpul să reparați sau să înlocuiți electromotorul

Motorul se învârte încet sau cu eforturi aparent mari.

Motorul nu pornește, dar se poate auzi zgomotul de clic.

Fumul provine de sub capotă când cheia este rotită.

Există mai multe probleme auto care pot avea unele semne ca un electromotor este defect, iar electricienii noștri auto au ani de experiență în diagnosticarea și repararea tuturor acestora. Odată ce mașina dvs. va fi în atelierul nostru, vom folosi echipamente de testare specializate pentru a testa electromotorul și alte componente conexe, pentru a găsi problema exactă și pentru a decide cu privire la cea mai bună opțiune de reparație sau înlocuire.

A fost util articolul despre reparatii electromotor?

Prima pagina
servicii
contact
Service auto Iasi – Cosmo Motors

Avem un service auto ce repara marcile Audi, BMW, Mini Cooper, Mercedes Benz, Porsche, Volkswagen, SEAT, Skoda si Land Rover.

Avem mecanici auto cu o atidutine prietenoasa si experienta dovedita ce au cunostintele si capacitatea necesara pentru a repara orice problema masinii dvs.

CONTACT
  • Calea Chisinaului Km1, 700264 Iasi, Romania
  • +40 725 531 111
  • office@cosmomotors.ro
Accesati Google Maps

Localizare service auto Cosmo Motors

Site realizat la Biroul de publicitate

Puteti sa ne lasati o recenzie
Google Rating

Service auto Cosmo Motors IconService auto Cosmo Motors

5,0 130 reviews

  • Avatar Oana Luminita ★★★★★ a month ago
    Tineri profesionisti, responsabili si cel mai important, corecti!!! Recomand cu incredere!!!

View Reviews Write Review

Politica de confidentialitate
Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea ulterioară pe acest site acceptați Politica noastră de confidențialitate și Termenii și condițiile site-ului. [https://cosmomotors.ro/gdpr-politica-de-confidentialitate/]
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google