fbpx

Montare scut motor

Asigurăm piese și service auto în Iași pentru montare scut motor la modelele: Audi, BMW, Mini Cooper, Mercedes Benz, Porsche, Volkswagen, SEAT, Skoda și Land Rover.

Preț manopera pentru montare scut motor, 100 lei pe ora.

Denumit și placă de protecție sau capac inferior al motorului, un scut motor este o piesă de mașină situată sub mașină din plastic sau metal care protejează componentele de eventuale lovituri, obiecte mici pe drum care ar putea dăuna mașinii dedesubt.

De asemenea, protejează de pătrunderea prafului sau a impurităților.

Când vorbim despre scutul motorului, există mașini care nu îl au instalat din fabrică și mașini care au fost fabricate cu acest scut de protecție de la început. 

În cazul în care nu aveți acest scut, îl puteți instala, deoarece există o mulțime de opțiuni pe piață pentru fiecare marcă și model de mașină.

Protejarea părții inferioare a motorului este asociată cu conducerea pe rute offroad – unde își dovedește utilitatea, protecția împotriva stropirii motorului este foarte utilă și atunci când călătoriți prin zone aglomerate sau pe călătoria lungă.

Deși numele se referă doar la motor, scutul acoperă, de asemenea, alte părți sensibile situate sub mașină, cum ar fi vasul de ulei și o mare parte a transmisiei, piese esențiale pentru mașina dvs. și care necesită un fel de protecție.

Ce protejează un scut de motor?

  • Protejează piesele auto de praf

Pentru unele părți ale mașinii dvs., praful poate fi foarte dăunător, în special motorul și transmisia își pierd mult din eficiență din cauza prafului și a impurităților. De asemenea, acolo unde pătrunde praful, apa poate face loc și, după aceasta, rugină și coroziune.

Mai ales în timpul sezonului rece, mașina intră în contact cu secțiuni de drum care au fost împrăștiate cu mult material care are sare în compoziție și acest lucru este foarte dăunător mașinii tale.

Deși sarea este utilă, deoarece topește zăpada rapid și gheața pe drum, nu doriți ca nisipul amestecat cu sare să între în contact cu nicio parte a motorului.

  • Ajută împotriva ruginii

Expunerea pieselor autovehiculului la apă, praf, impurități, materiale antiderapante poate cauza formarea ruginei în timp. Din partea de sus, motorul este protejat de capotă, dar dedesubtul motorului poate fi protejat de scutul motor. Acest lucru poate ajuta materialele să reziste mai mult.

Mai multe informații despre montare scut motor găsiți și aici sau puteti reveni pe prima pagina.

Au fost utile informațiile despre montare scut motor?

Servicii
Contact
Service auto Iasi – Cosmo Motors

Avem un service auto ce repara marcile Audi, BMW, Mini Cooper, Mercedes Benz, Porsche, Volkswagen, SEAT, Skoda si Land Rover.

Avem mecanici auto cu o atidutine prietenoasa si experienta dovedita ce au cunostintele si capacitatea necesara pentru a repara orice problema masinii dvs.

CONTACT
  • Calea Chisinaului Km1, 700264 Iasi, Romania
  • +40 725 531 111
  • office@cosmomotors.ro
Accesati Google Maps

Localizare service auto Cosmo Motors

Puteti sa ne lasati o recenzie
feedback-google
feedback-facebook

Site realizat de Site creat de bibibox