fbpx

Inlocuire saboti frana

Asiguram piese si service auto in Iasi pentru inlocuire saboti frana la modelele: Audi, BMW, Mini Cooper, Mercedes Benz, Porsche, Volkswagen, SEAT, Skoda si Land Rover.

Pret manopera pentru inlocuire saboti frana, 100 lei pe ora.

Saboții de frână folosiți la frânele cu tambur astăzi pot fi mai robuști și mai sofisticați, dar funcționează la fel.

Saboții de frână sunt plăcile de frecare curbate, metalice, care se apasă pe interiorul tamburilor de frână pentru a încetini roțile.

Saboții de frână sunt căptușiți cu material care poate rezista la frecare intensă și căldura pe care o generează frânarea.

Frânele cu tambur sunt un sistem de frânare mai vechi și au fost echipamente standard pe majoritatea vehiculelor până la începutul anilor 70.

Utilizează un sistem ingenios de auto-reglare pentru a compensa uzura frânei și sunt, în general, o tehnologie de frânare destul de fiabilă.

Deși frânele cu tambur au fost înlocuite în cea mai mare parte cu frâne cu disc mai eficiente, multe mii de vehicule pe drum încă le folosesc, în special pentru frânele din spate (deoarece frânele din față asigură cea mai mare parte a capacității de frânare a oricărui vehicul).

Saboții de frână uzați pot reduce dramatic puterea de oprire a sistemului de frânare și poat duce la distanțe crescute de oprire periculoase de aceea e nevoie de inlocuire saboti frana.

Ignorarea saboților de frână uzați poat duce, de asemenea, la reparații mai scumpe, cum ar fi tamburele de frână canelate, care vor trebui, de asemenea, înlocuite.

Saboții de frână uzați din spate va accelera de asemenea uzura plăcuței cu discuri anterioare, provocând o pedală de frână scăzută și un răspuns întârziat la frânare ceea ce necesita inlocuire saboti frana.

În funcție de locul amplasării frânelor cu tambur  dacă se află în față sau în spate și de tipul de vehicul pe care îl conduceți, durata lor de funcționare poate varia.

Acesta este motivul pentru care ar trebui să le verificați după fiecare schimbare de ulei pentru a fi siguri.

Chiar dacă nu credeți că saboții de frână pot fi uzați, fără a scoate tamburul, nu puteți detecta întotdeauna scurgeri din piston sau alte probleme interne care ar putea cauza o problemă de siguranță ceea ce necesita inlocuire saboti frana.

Mai multe informații despre inlocuire saboti frana găsiți și aici sau puteți reveni pe prima pagina.

A fost util articolul despre inlocuire saboti frana?

servicii
contact
Facebook
Service auto Iasi – Cosmo Motors

Avem un service auto ce repara marcile Audi, BMW, Mini Cooper, Mercedes Benz, Porsche, Volkswagen, SEAT, Skoda si Land Rover.

Avem mecanici auto cu o atidutine prietenoasa si experienta dovedita ce au cunostintele si capacitatea necesara pentru a repara orice problema masinii dvs.

CONTACT
  • Calea Chisinaului Km1, 700264 Iasi, Romania
  • +40 725 531 111
  • office@cosmomotors.ro
Accesati Google Maps

Localizare service auto Cosmo Motors

Puteti sa ne lasati o recenzie
feedback-google
feedback-facebook

Site realizat de Site creat de bibibox