Inlocuire pivoti

Inlocuire pivoti pentru marcile auto: Audi, BMW, Mini Cooper, Mercedes Benz, Porsche, Volkswagen, SEAT, Skoda si Land Rover.

Pivoții sunt o parte crucială a direcției și suspensiei mașinii tale. Aceștia acționează în mod similar cu articulațiile din genunchi sau umeri și permit roților din față ale mașinii să se rotească. În plus, pivoții permit suspensia să se deplaseze în sus și în jos, pe măsură ce treceți pe neconcordanțe în drum.

Unele mașini au pivoți în fiecare roată față. Alții au câte două pe fiecare roată față, iar unele și la roțile spate.

Pe măsură ce pivoții se uzează, aceștia vor începe să aibă o frecare excesivă atunci când sunt utilizați. Acest lucru va avea ca rezultat, de obicei, un sunet scârțâitor, precum versiunea mecanică a unui arc zgomotos. Este cel mai probabil să auziți acest zgomot când întoarceți roțile sau conduceți peste denivelări sau găuri. În timp ce scârțâitul este cel mai frecvent zgomot, s-ar putea să auziți un sunet ca un clinchet care vine din jurul roților. Acesta este, de asemenea, un semn că pivoții sunt uzați. 

Riscuri de a merge în continuare cu pivoții uzați:

Anvelope uzate

Există o mulțime de lucruri care pot provoca uzura excesivă a anvelopelor, iar pivoții uzați sunt una dintre ele. Dacă pivoții nu își fac treaba, alinierea mașinii va fi aruncată, ceea ce duce la o uzură mai rapidă.

Direcție slabă

Deși este mai puțin obișnuit decât celelalte simptome, greșirea pivoților poate duce, de asemenea, la o direcție foarte liberă, ceea ce poate fi destul de neconcordant pentru un șofer.

Cât de urgent este înlocuirea pivoților?

Pe măsură ce pivoții se uzează, aceștia încetează să-și facă treaba. În cele din urmă, uzura atinge un punct critic, iar ei nu reușesc să-și facă treaba complet. Deoarece sunt responsabili pentru controlul roților mașinii, cand se uzează înseamnă pierderea controlului mașinii. În cazul în care pivoții mașinii nu reușesc sa lucreze corect, aceștia trebuie schimbați imediat, înainte de a risca să vă pierdeți direcția în timp ce călătoriți cu viteză mare.

A fost util articolul despre inlocuire pivoti?

Prima pagina
servicii
contact
Service auto Iasi – Cosmo Motors

Avem un service auto ce repara marcile Audi, BMW, Mini Cooper, Mercedes Benz, Porsche, Volkswagen, SEAT, Skoda si Land Rover.

Avem mecanici auto cu o atidutine prietenoasa si experienta dovedita ce au cunostintele si capacitatea necesara pentru a repara orice problema masinii dvs.

CONTACT
  • Calea Chisinaului Km1, 700264 Iasi, Romania
  • +40 725 531 111
  • office@cosmomotors.ro
Accesati Google Maps

Localizare service auto Cosmo Motors

Site realizat la Biroul de publicitate

Puteti sa ne lasati o recenzie
Google Rating

Service auto Cosmo Motors IconService auto Cosmo Motors

5,0 130 reviews

  • Avatar Oana Luminita ★★★★★ a month ago
    Tineri profesionisti, responsabili si cel mai important, corecti!!! Recomand cu incredere!!!

View Reviews Write Review

Politica de confidentialitate
Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea ulterioară pe acest site acceptați Politica noastră de confidențialitate și Termenii și condițiile site-ului. [https://cosmomotors.ro/gdpr-politica-de-confidentialitate/]
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google