fbpx

Inlocuire cablu frana de mana

Asiguram piese si service auto in Iasi pentru inlocuire cablu frana de mana la modelele: Audi, BMW, Mini Cooper, Mercedes Benz, Porsche, Volkswagen, SEAT, Skoda si Land Rover.

Pret manopera pentru inlocuire cablu frana de mana, 100 lei pe ora.

Frâna de mână folosește același sistem de frână ca și pedala de frână. Maneta trage un cablu metalic atașat la pantofii de frână; se blochează pe discuri, împiedicând mașina să se miște ceea ce duce la inlocuire cablu frana de mana.

Frâna de mână va fi adesea denumită frâna de parcare sau, ocazional, frâna de urgență.

Acest nume provine de la momentul în care frâna de mână a fost considerată o opțiune de urgență de câte ori a avut loc o defecțiune în sistemul de frânare principal.

Pentru cele mai bune șanse de a opri o mașină fugărită, frâna de mână a aplicat frânele pe roțile din spate, ceea ce ar fi mai eficient în reducerea vitezei mașinii decât în ​​cazul în care frânele ar fi activate în roțile din față.

Cablul de frână de mână poate fi numit și cablu de frână de parcare.

Simptomele ce necesita inlocuire cablu frana de mana

Cel mai evident semn că frâna de mână nu reușește este că mașina se mișcă când vehiculul este parcat și frâna aplicată.

Acest lucru se poate datora saboților sau discuri de frână uzate sau deteriorate, dar cel mai probabil motivul va fi o defecțiune a cablului de frână de mână ceea ce duce la inclocuire cablu frana de mana.

O cauză frecventă a defecțiunii frânei de mână este deprecierea operațională ca urmare a deteriorării externe sau a contaminării.

Un defect al manșonului de acoperire sau de protecție împotriva prafului poate duce la pătrunderea apei sau a murdăriei, ceea ce poate duce la corodarea și blocarea cablurilor.

În plus, umiditatea și înghețul pot cauza înghețarea cablurilor în timpul anotimpurilor reci.

Dacă autoturismul dumneavoastră are un indicator adecvat sau o lumină de avertizare în bord, aceasta se va aprinde atunci când senzorul relevant a detectat o defecțiune.

Un alt simptom cheie este atunci când frâna de mână rămâne blocată în loc și nu se va elibera.

Dacă și când apare oricare dintre aceste probleme, este timpul să diagnosticați și să remediați defectul prin inlocuire cablu frana de mana.

Mai multe informații despre inlocuire cablu frana de mana găsiți și aici sau puteți reveni pe prima pagina.

A fost util articolul despre inlocuire cablu frana de mana?

servicii
contact
Service auto Iasi – Cosmo Motors

Avem un service auto ce repara marcile Audi, BMW, Mini Cooper, Mercedes Benz, Porsche, Volkswagen, SEAT, Skoda si Land Rover.

Avem mecanici auto cu o atidutine prietenoasa si experienta dovedita ce au cunostintele si capacitatea necesara pentru a repara orice problema masinii dvs.

CONTACT
  • Calea Chisinaului Km1, 700264 Iasi, Romania
  • +40 725 531 111
  • office@cosmomotors.ro
Accesati Google Maps

Localizare service auto Cosmo Motors

Puteti sa ne lasati o recenzie
feedback-google
feedback-facebook

Site realizat de Site creat de bibibox