fbpx

Inlocuire bielete antiruliu

Asiguram piese si service auto in Iasi pentru inlocuire bielete antiruliu la modelele: Audi, BMW, Mini Cooper, Mercedes Benz, Porsche, Volkswagen, SEAT, Skoda si Land Rover.

Pret manopera pentru inlocuire bilelete antiruliu, 100 lei pe ora.

Bieleta antiruliu este o verigă de suspensie destinată să controleze mișcarea roții în direcția longitudinală.

Legătura este conectată (cu o bucșă de cauciuc sau solidă) pe un capăt la purtătorul sau axul roții, pe celălalt la șasiu. 

Bieleta antiruliu face legătura dintre amortizoare și barele stabilizatoare.

O mașină fără bielete antiruliu se înclină foarte mult în viraje deoarece bieletele forțează amortizoarele să lucreze egal în viraje. 

Dacă se face un viraj puternic pe partea stângă, toată greutatea mașinii se va duce spre roțile din dreapta, astfel mașina are o probabilitate foarte mare să se răstoarne iar roțile din stanga nu vor mai atinge pământul.

Din acest motiv trebuie sa fiti atenti cand e nevoie de inlocuire bielete antiruliu.

Bieleta antiruliu lasă amortizorul sa se miște în voie până în momentul când bieleta este întinsă la maxim.

Când bieleta este întinsă la maxim, va fi forțată și va trage de amortizor și de bara stabilizatoare în același timp, ținând centrul de greutate al mașinii mult mai jos și roțile pe sol.

Bieletele antiruliu vor ține tot timpul garda mașinii paralelă cu solul ceea ce indica inlocuire bielete antiruliu la timp tine de siguranta masinii.

Bieletele antiruliu sunt obișnuite realizate din oțel ștanțat sau aluminiu pentru o ușurință, deoarece fac parte din greutatea nerodată a vehiculului.

Îmbunătățirile tehnologiei materialelor compuse fac posibile verigi de suspensie din plastic, deși sunt încă mai puțin frecvente.

Pe un vehicul cu arcuri longitudinale, cum ar fi o suspensie de antrenare, arcurile în sine oferă un anumit control longitudinal al roților.

Unul sau mai multe brațe de cuplu pot fi adăugate pentru a asigura un control suplimentar al roților, în special pentru vehiculele cu cuplu puternic.

Ca să verifici dacă este nevoie de inlocuire bielete antiruliu, poți vira volanul la maxim pe loc, inspectând ambele capete ale biletei să nu se miște în punctele de prindere cu bara stabilizatoare sau amortizorul.

Dacă mașina nu este la fel de stabilă ca și până acuma în curbe și aveți senzația că se apleacă puternic in viraj, duceți mașina la service pentru inlocuire bielete antiruliu.

Mai multe informatii despre inlocuire bielete antiruliu gasiti si aici sau puteti reveni pe prima pagina.

A fost util articolul despre inlocuire bielete antiruliu?

servicii
contact
Service auto Iasi – Cosmo Motors

Avem un service auto ce repara marcile Audi, BMW, Mini Cooper, Mercedes Benz, Porsche, Volkswagen, SEAT, Skoda si Land Rover.

Avem mecanici auto cu o atidutine prietenoasa si experienta dovedita ce au cunostintele si capacitatea necesara pentru a repara orice problema masinii dvs.

CONTACT
  • Calea Chisinaului Km1, 700264 Iasi, Romania
  • +40 725 531 111
  • office@cosmomotors.ro
Accesati Google Maps

Localizare service auto Cosmo Motors

Puteti sa ne lasati o recenzie
feedback-google
feedback-facebook

Site realizat de Site creat de bibibox