Inlocuire amortizoare fata si spate

Asiguram piese si service auto in Iasi pentru inlocuire amortizoare la modelele: Audi, BMW, Mini Cooper, Mercedes Benz, Porsche, Volkswagen, SEAT, Skoda si Land Rover.

Pret manopera pentru inlocuire amortizoare, 100 lei pe ora.

Amortizoarele sunt părți ale suspensiei autovehiculului. Acestea înmoaie șocurile din denivelările rutiere și mențin vehiculul stabil. De asemenea, absorb energia arcurilor și împiedică vehiculul să sări. 

Mașina este supusă la o mulțime de mișcări dure, cum ar fi găuri, impulsuri de viteză și imperfecțiuni în drum ce solicita foarte mult amortizoarele. 

Amortizoarele preiau o mare parte din acea mișcare și o absorb, ceea ce îl împiedică să ajungă în cabina ta, să defecteze sau să deterioreze alte componente ale mașinii.

Din acest motiv este nevoie de inlocuire amortizoare cand se strica.

Așadar, să începem cu amortizoarele din față. Amortizoarele sunt plasate deasupra roților și se conectează la suspensie și cadru al mașinii.

În esență, sunt cilindri cu un piston în ele, precum și ceva gaz sau lichid uleios.

Pe măsură ce mașina ta va sări în sus și-n jos, pistonul din amortizoare face același lucru, lichidul sau gazul absorbând o mare parte din impact. 

Spre deosebire de amortizoare, barele din față ajută la menținerea greutății mașinii.

Sunt încorporate în sistemul de suspensie și adesea, de asemenea, în sistemul de direcție.

Funcționează în moduri similare cu amortizoarele și au adesea amortizoare în ele.

Ele ajută, de asemenea, să sprijine mașina și de multe ori acționează ca un pivot pentru nodul de direcție, care vă ajută să conduceți mașina.

Mașinile mai vechi au amortizoare în față, în timp ce multe mașini noi au amortizoare în față și amortizoare în spate.

Puteți ghici, probabil, că amortizoarele sunt utilizate foarte mult, astfel încât acestea să se poată uza în timp si necesita inlocuire amortizoare.

O altă problemă este aceea că un șurub uzat sau un amortizor poate produce un zgomot când se conduce peste denivelări. Nu este întotdeauna ușor să găsești sursa zgomotului în suspensie.

Trebuie verificate și alte componente ale șasiului, deoarece multe părți ale suspensiei pot produce zgomot.

Printre simptome ale unui amortizor stricat sunt  bătăile atunci când conduceți peste denivelări.

Simptome ce necesita inlocuire amortizoare

Vehiculul se poate simți mai puțin stabil și neted decât înainte. Este posibil să observați că mașina continuă să sară în sus și în jos după ce ați trecut peste o gaură.

Nu este necesar să înlocuiți ambele amortizoare dacă doar unul trebuie schimbat, dar, de obicei, este recomandat inlocuire amortizoare în perechi.

Acest lucru se datorează faptului că un nou amortizor va absorbi denivelările rutiere mai bune decât cele vechi.

Dacă înlocuiți un singur amortizor, acesta poate crea „denivelări” dintr-o parte în alta atunci când conduceți peste denivelări.

Cu toate acestea, dacă mașina  nu este foarte veche, înlocuirea unui singur tij sau amortizor poate fi suficientă, deoarece partea opusă nu este încă uzată.

Mai multe informatii despre inlocuire amortizoare gasiti si aici sau puteti reveni pe prima pagina.

A fost util articolul despre inlocuire amortizoare?

Servicii
contact
Service auto Iasi – Cosmo Motors

Avem un service auto ce repara marcile Audi, BMW, Mini Cooper, Mercedes Benz, Porsche, Volkswagen, SEAT, Skoda si Land Rover.

Avem mecanici auto cu o atidutine prietenoasa si experienta dovedita ce au cunostintele si capacitatea necesara pentru a repara orice problema masinii dvs.

CONTACT
  • Calea Chisinaului Km1, 700264 Iasi, Romania
  • +40 725 531 111
  • office@cosmomotors.ro
Accesati Google Maps

Localizare service auto Cosmo Motors

Puteti sa ne lasati o recenzie
feedback-google
feedback-facebook

Site realizat de Site creat de bibibox

 

Politica de confidentialitate
Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea ulterioară pe acest site acceptați Politica noastră de confidențialitate și Termenii și condițiile site-ului. [https://cosmomotors.ro/gdpr-politica-de-confidentialitate/]
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google