fbpx

Echilibrare roti

Asiguram service auto in Iasi pentru echilibrare roti la modelele: Audi, BMW, Mini Cooper, Mercedes Benz, Porsche, Volkswagen, SEAT, Skoda si Land Rover.

Sunati pentru manopera pentru echilibrare roti.

Echilibrarea roților – cunoscută și sub denumirea de echilibrarea anvelopelor – este procesul de egalizare a greutății ansamblului combinat de pneuri și roți, astfel încât să se rotească lin la viteză mare.

Operatiunea pentru echilibrare roti presupune așezarea ansamblului roată / anvelopă pe un echilibrator, care centrează roata și o învârte pentru a stabili unde ar trebui să meargă greutățile.

În esență, roțile și anvelopele nu au niciodată exact aceeași greutate. Gaura tijei robinetului roții va scădea de obicei o cantitate mică de greutate dintr-o parte a roții.

Anvelopele vor avea, de asemenea, dezechilibre ușoare în greutate, fie din punctul de îmbinare al capacului sau pur și simplu de la o ușoară abatere a formei roții.

La viteze mari, un dezechilibru minuscul în greutate poate deveni cu ușurință un dezechilibru mare al forței centrifuge, determinând rotirea ansamblului roată / anvelopă cu un fel de mișcare de „galopare”.

Acest lucru se traduce, de obicei, într-o vibrație a mașinii, precum și o uzură foarte neregulată și dăunătoare pe anvelope.

Actiunea de echilibrare roți este un reglaj pentru setul dumneavoastră de anvelope. Se asigură că greutatea este distribuită uniform pe întreaga circumferință a roții.

Simptomele obișnuite ale anvelopelor din afara echilibrului sunt uzura neuniformă și mai rapidă a benzii de rulare, economia redusă de combustibil și vibrațiile la volan, la podea sau la scaunul care se înrăutățește la viteze mai mari.

Când toate zonele unității roți au o greutate cât mai mare posibil, anvelopa va rula fără probleme. Acest lucru ajută să se poarte uniform, pentru o viață mai lungă.

Echilibrarea rotilor contribuie, de asemenea, la confortul de mers: anvelopele dezechilibrate se vor ondula și vor produce vibrații.

Dacă o anvelopă din față nu este echilibrată corespunzător, veți simți probabil vibrații în volan. Dacă problema este în spate, vibrațiile se vor simți în scaun sau pe podea si e necesar sa ajungenti intr-un centru pentru echilibrare roti.

Anvelopele dezechilibrate sunt ușor de corectat, dacă munca este precisă.

Mai multe informații despre echilibrare roti găsiți și aici sau puteți reveni pe prima pagina.

Au fost utile informațiile despre echilibrare roți?

servicii
contact
Service auto Iasi – Cosmo Motors

Avem un service auto ce repara marcile Audi, BMW, Mini Cooper, Mercedes Benz, Porsche, Volkswagen, SEAT, Skoda si Land Rover.

Avem mecanici auto cu o atidutine prietenoasa si experienta dovedita ce au cunostintele si capacitatea necesara pentru a repara orice problema masinii dvs.

CONTACT
  • Calea Chisinaului Km1, 700264 Iasi, Romania
  • +40 725 531 111
  • office@cosmomotors.ro
Accesati Google Maps

Localizare service auto Cosmo Motors

Puteti sa ne lasati o recenzie
feedback-google
feedback-facebook

Site realizat de Site creat de bibibox