Schimbare supapa EGR

Asiguram piese si service auto in Iasi pentru schimbare supapa EGR la modelele: Audi, BMW, Mini Cooper, Mercedes Benz, Porsche, Volkswagen, SEAT, Skoda si Land Rover.

Pret manopera pentru schimbare, 100 lei pe ora.

„EGR” înseamnă recircularea gazelor de evacuare. Scopul sistemului EGR este de a reduce emisiile de oxizi de azot. Gazele de evacuare sunt duse înapoi în motor, unde pot fi arse.

Deoarece acele gaze de evacuare sunt inerte, cantitatea de aer-combustibil și combustibil din butelii este diminuată, ceea ce scade temperatura de funcționare si e necesara operatiunea de schimbare supapa EGR.

O temperatură de funcționare mai mică înseamnă mai puține emisii de oxizi de azot, ceea ce este un lucru bun pentru mediu.

Singura dată când se folosește supapa EGR este atunci când mașina este deja încălzită în condiții de accelerare ușoară sau în condiții de croazieră.

În caz contrar, serviciile sale nu sunt necesare. La majoritatea mașinilor, supapa EGR este controlată de modulul de control al motorului (ECM). 

Cand nu apeși accelerația sau cand o apeși la maxim, supapa EGR nu se va deschide dar este probabil sa se deschidă între aceste două repere dacă motorul este suficient de cald si trebuie sa faceti o vizita la service auto pentru schimbare supapa EGR.

EGR-ul se strica din cauza noxelor motorului, lucrand cu ele, gazele sunt racite printr-un sistem special înainte să treacă prin valva EGR, dar și valva se poate defecta de la uzura îndelungată. Aceasta se poate strica și datorită conducerii în oraș zi de zi.

Dacă mergi cu EGR-ul defect poți duce la uzarea mai multor componente cum ar fi filtru de particule, catalizatorul sau alte componente ale motorului. Din acest motiv este extrem de importata operatiunea de schimbare supapa EGR la timp.

Simptomele ce necesita schimbare supapa EGR

Verificați lumina motorului!

Această lumină există pentru un motiv, iar acest motiv ar putea fi o supapă EGR necorespunzătoare.

Probleme legate de performanța motorului!

Dacă nu veți acorda atenție acelei luminoase mici motorii de verificare, pariez că veți acorda atenție unei mașini care răspunde mai puțin la piciorul drept.

O supapă EGR defectuoasă va cauza probleme de performanță, cum ar fi șovăielile, oprirea, rularea dură, surplusul și loviturile de scânteie. Semne ce necesita schimbare supapa EGR.

Probleme!

Mașina poate avea uneori probleme de pornire. Este destul de incomod și, adesea, rezultatul unei supape EGR care a decis să nu lucreze.

Emisii crescute

Dacă supapa EGR nu funcționează corect, mașina dumneavoastră va avea emisii mai slabe. Este posibil să nu observați acest lucru.

Mai multe informații despre curatare supapa EGR găsiți și aici sau puteți reveni pe prima pagina.

A fost util articolul despre schimbare supapa EGR?

Servicii
Contact
Service auto Iasi – Cosmo Motors

Avem un service auto ce repara marcile Audi, BMW, Mini Cooper, Mercedes Benz, Porsche, Volkswagen, SEAT, Skoda si Land Rover.

Avem mecanici auto cu o atidutine prietenoasa si experienta dovedita ce au cunostintele si capacitatea necesara pentru a repara orice problema masinii dvs.

CONTACT
  • Calea Chisinaului Km1, 700264 Iasi, Romania
  • +40 725 531 111
  • office@cosmomotors.ro
Accesati Google Maps

Localizare service auto Cosmo Motors

Puteti sa ne lasati o recenzie
feedback-google
feedback-facebook

Site realizat de Site creat de bibibox

 

Politica de confidentialitate
Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea ulterioară pe acest site acceptați Politica noastră de confidențialitate și Termenii și condițiile site-ului. [https://cosmomotors.ro/gdpr-politica-de-confidentialitate/]
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google