fbpx

Schimbare ambreiaj motorizari benzina si diesel

Asiguram piese si service auto in Iasi pentru schimbare  ambreiaj la modelele: Audi, BMW, Mini Cooper, Mercedes Benz, Porsche, Volkswagen, SEAT, Skoda si Land Rover.

Pret manopera pentru schimbare ambreiaj, 100 lei pe ora.

În timp ce o reparație a ambreiajului este un proces mai puțin costisitor decât celelalte probleme de transmisie, nimeni nu se bucură să nu fie incomodat de faptul că trebuie să fie fără vehicul sau să scoată bani în plus pentru schimbare ambreiaj.

Cheia este să surprindeți problema imediat ce apare pentru a vă asigura că ambreiajul poate fi reparat rapid și accesibil.

Pentru a vă asigura că sunteți la curent cu eventualele probleme cu ambreiajul dumneavoastră., am creat o listă scurtă de semne de care trebuie să știți pentru a evita schimbare ambreiaj.

Simptome ce necesita schimbare ambreiaj

Dificultate pentru schimbarea vitezelor

Primul și cel mai evident semn de a avea nevoie de o reparație a ambreiajului se confruntă cu dificultăți în schimbarea vitezelor sau dacă observați că vehiculul dumneavoastră vă bruschează ușor de fiecare dată când încercați să vă deplasați.

Acest simptom poate fi cel mai vizibil atunci când încercați să puneți mașina în prima treaptă sau înapoi și poate fi un semn că ambreiajul dumneavoastră este uzat.

Dacă nu simțiți o dificultate atunci când schimbați vitezele, dar observați în schimb că vehiculul pare să nu alunece, este mai bine să vedeți imediat un tehnician auto pentru schimbare ambreiaj.

Acest simptom este un semn sigur de deteriorare a ambreiajului și poate reprezenta un pericol major pentru siguranță în timp ce se află pe drum.

Un miros arzător

Folosirea simțurilor este cea mai ușoară modalitate de a indica problemele care apar în vehiculul dumneavoastră, în special simțul mirosului.

Dacă observați un miros neplăcut și arzător care apare în timpul conducerii, ar putea fi semnul că fricțiunile apar pe ghearele uzate.

Este recomandat să duceți vehiculul la o inspecție în momentul în care observați acest miros pentru schimbare ambreiaj.

Schimbare zgomotoasă

Un alt mod de a-ți folosi simțurile este să fii conștient de orice sunete care pot apărea în timpul schimbării.

Dacă ambreiajul scoate un sunet de măcinare în timp ce încercați să schimbați vitezele, este un semn puternic că trebuie să se producă o reparație a ambreiajului pentru a continua conducerea lină și sigură pe drum.

Cu cât duceți mai devreme vehiculul pentru o verificare, cu atât mai repede un tehnician va putea descifra dacă e nevoie de schimbat abmreiaj sau cu o altă piesă a vehiculului.

Mai multe informatii despre schimbare ambreiaj gasiti si aici sau puteti reveni pe prima pagina.

A fost util articolul despre schimbare ambreiaj?