fbpx

Schimb ulei cutie manuală 

Asiguram piese si service auto in Iasi pentru schimb ulei cutie manuala la modelele: Audi, BMW, Mini Cooper, Mercedes Benz, Porsche, Volkswagen, SEAT, Skoda si Land Rover.

Pret manopera pentru schimb ulei cutie manuala, 100 lei pe ora.

În cele mai multe cazuri, îngrijirea mașinii dumneavoastră este o rețetă pentru funcționarea sa îndelungată, fără defecte.

Fiecare șofer ar trebui să-și amintească cel puțin despre verificările periodice și înlocuirea fluidelor de funcționare și a elementelor care se uzează la conducerea zilnică.

Cel mai esențial lucru de făcut este, desigur, să schimbi uleiul. Pentru mulți șoferi, aceasta înseamnă doar ulei de motor. Este la fel de important să schimbați uleiul în cutia de viteze.

Uleiul din cutia de viteze îndeplinește multe funcții. Nu numai că lubrifiază elementele individuale pentru a reduce substanțial frecarea, dar, de asemenea, răcește subansamblurile încălzite, precum și atenuează loviturile la schimbarea vitezei.

În plus, reduce vibrațiile, protejează împotriva coroziunii și menține totul curat. Uleiul ar trebui să aibă parametrii potriviți, reglați la un automobil specific.

Diferite tipuri vor fi utilizate pentru o cutie de viteze dintr-o mașină de oraș și o mașină sport sau un vehicul comercial ușor, unde sarcina este mai mare. Uleiul nu trebuie să spele sau să afecteze agresiv garniturile și alte elemente nemetalice.

De asemenea, ar trebui să mențină consistența și proprietățile de lubrifiere corespunzătoare, indiferent de temperatură.

Pe măsură ce devenim conștienți de necesitatea schimbării uleiului în cutia de viteze, apare o întrebare evidentă: când să o facem?

Când observăm primele semne de uzură de ulei, este de obicei prea târziu pentru a evita o reparație costisitoare. Din acest motiv, este mai bine să schimbați uleiul în avans, decât prea târziu.

Acest lucru ne va ajuta să evităm cheltuielile viitoare. În multe cazuri, kilometrajul de 50 de mii de kilometri pare momentul potrivit, deși multe depind de modelele de utilizare și de vârsta mașinii etc.

După ceva timp, chiar și uleiul de cea mai bună calitate își va pierde proprietățile. Îmbătrânește destul de lent, dar treptat și sistematic.

Dacă utilizați o transmisie manuală în care fiecare schimbare de viteză implică un zgomot sau o măcinare, aceasta semnalează uzura uleiului și o cutie de viteze deteriorată. 

Mai multe informații despre schimb ulei cutie manuala găsiți și aici sau puteți reveni pe prima pagina.

A fost util articolul despre schimb ulei cutie manuală?

servicii
contact
Service auto Iasi – Cosmo Motors

Avem un service auto ce repara marcile Audi, BMW, Mini Cooper, Mercedes Benz, Porsche, Volkswagen, SEAT, Skoda si Land Rover.

Avem mecanici auto cu o atidutine prietenoasa si experienta dovedita ce au cunostintele si capacitatea necesara pentru a repara orice problema masinii dvs.

CONTACT
  • Calea Chisinaului Km1, 700264 Iasi, Romania
  • +40 725 531 111
  • office@cosmomotors.ro
Accesati Google Maps

Localizare service auto Cosmo Motors

Puteti sa ne lasati o recenzie
feedback-google
feedback-facebook

Site realizat de Site creat de bibibox