Schimb ulei cutie automată

Asiguram piese si service auto in Iasi pentru schimb ulei cutie automata la modelele: Audi, BMW, Mini Cooper, Mercedes Benz, Porsche, Volkswagen, SEAT, Skoda si Land Rover.

Pret manopera pentru schimb ulei cutie automata, 100 lei pe ora.

Producătorii de mașini declară că uleiul turnat în cutia de viteze din fabrică ar trebui să fie suficient pentru întreg ciclul de viață al mașinii.

Întrucât acest lucru este oarecum ironic, putem răspunde în același mod: da, dar numai dacă ciclul de viață este de 150 de mii de kilometri.

Nu știm dacă producătorii de mașini își asumă o durabilitate atât de scurtă a mașinilor lor sau își induc în eroare clienții pentru a profita de reparații.

Mulți experți independenți și evaluatori de proprietate susțin că kilometrajul optim după care e nevoie de schimb ulei cutie automata este de cca. 60-100 mii de kilometri.

Modificările ulterioare ar trebui făcute mai des, adică după 40-60 de mii de kilometri. Cu cât mașina este mai veche, cu atât schimbarea este mai frecventă, adică chiar la fiecare 30-40 de mii de kilometri. Ok, dar cum arată procesul în sine?

Din păcate, schimbarea uleiului în transmisia automată nu este ușoară, ceea ce face ca întregul proces să fie destul de costisitor. Totuși, costul va fi mai mic decât în ​​cazul reparației sau înlocuirii unei transmisii automate stricate. 

Încredințați schimbarea uleiului în transmisia automată către profesioniști

Pentru un mecanic profesionist, va fi suficient să privească culoarea și consistența uleiului uzat pentru a evalua starea transmisiei si a sti daca e neveoie de schimb ulei cutie automata.

Uneori, un lichid de răcire ajunge la uleiul cutiei de viteze prin garnituri uzate, ceea ce îi reduce dramatic durabilitatea și afectează proprietățile.

De asemenea, merită să verificați prezența umpluturii filtrului de ulei – ar trebui să fie un semnal foarte deranjant care să sugereze o uzură considerabilă a cutiei de viteze.

Pentru transmisia automată, uleiul greșit poate provoca o defecțiune gravă a cutiei de viteze. 

Mai multe informații despre schimb ulei cutie automata găsiți și aici sau puteți reveni pe prima pagina.

A fost util articolul despre schimb ulei cutie automată?

servicii
contact
Service auto Iasi – Cosmo Motors

Avem un service auto ce repara marcile Audi, BMW, Mini Cooper, Mercedes Benz, Porsche, Volkswagen, SEAT, Skoda si Land Rover.

Avem mecanici auto cu o atidutine prietenoasa si experienta dovedita ce au cunostintele si capacitatea necesara pentru a repara orice problema masinii dvs.

CONTACT
  • Calea Chisinaului Km1, 700264 Iasi, Romania
  • +40 725 531 111
  • office@cosmomotors.ro
Accesati Google Maps

Localizare service auto Cosmo Motors

Puteti sa ne lasati o recenzie
feedback-google
feedback-facebook

Site realizat de Site creat de bibibox

 

Politica de confidentialitate
Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea ulterioară pe acest site acceptați Politica noastră de confidențialitate și Termenii și condițiile site-ului. [https://cosmomotors.ro/gdpr-politica-de-confidentialitate/]
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google