Schimb lichid de răcire

Sarcina de bază a lichidului de răcire este menținerea temperaturii motorului la nivelul potrivit și protejarea sistemului de răcire împotriva coroziunii. Lichidul de răcire circulă în interiorul sistemului de răcire, împiedicând instalarea calcarului și a altor materiale. De asemenea, unge pompa de apă. Treptat, lichidul de răcire își pierde proprietățile, ceea ce poate provoca defecțiuni grave, inclusiv distrugerea blocului motor. Lichidul de răcire trebuie schimbat la fiecare trei ani sau la fiecare 60 de mii de kilometri.

Schimbul de lichid de răcire include drenarea sistemului de lichid de răcire vechi, obosit, murdar și reumplerea acestuia cu lichidul de răcire corect, nou pentru mașină sau camion. Se mai numește „schimb de lichid radiator” sau „lichid de răcire”. Motoarele creează atât de multă căldură încât s-ar topi într-un bloc solid de metal dacă nu s-ar răci. Un sistem de răcire, umplut cu lichid de răcire a radiatorului, îndepărtează căldura departe de motor în aer. Căldura ridicată constantă se descompune în timp. Se formează acizi care pot deteriora sistemul de răcire.

Schimbul de lichid de răcire te asigură că lichidul de răcire îți poate face treaba păstrând motorul la rece. De asemenea, scapă de orice acid care se acumulează în lichidul de răcire, împiedică motorul să se blocheze sau să clocotească și ajută la prevenirea coroziunii. Lichidul de răcire proaspăt are substanțe chimice care ajută la încetinirea oricărei rugini sau coroziuni, astfel încât radiatorul dumneavoastră va trăi mai mult.

A fost util articolul despre schimb lichid de răcire?

Prima pagina
servicii
contact
facebook
Service auto Iasi – Cosmo Motors

Avem un service auto ce repara marcile Audi, BMW, Mini Cooper, Mercedes Benz, Porsche, Volkswagen, SEAT, Skoda si Land Rover.

Avem mecanici auto cu o atidutine prietenoasa si experienta dovedita ce au cunostintele si capacitatea necesara pentru a repara orice problema masinii dvs.

CONTACT
  • Calea Chisinaului Km1, 700264 Iasi, Romania
  • +40 725 531 111
  • office@cosmomotors.ro
Accesati Google Maps

Localizare service auto Cosmo Motors

Site realizat la Biroul de publicitate

Puteti sa ne lasati o recenzie
Google Rating

Service auto Cosmo Motors IconService auto Cosmo Motors

5,0 130 reviews

  • Avatar Oana Luminita ★★★★★ a month ago
    Tineri profesionisti, responsabili si cel mai important, corecti!!! Recomand cu incredere!!!

View Reviews Write Review

Politica de confidentialitate
Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea ulterioară pe acest site acceptați Politica noastră de confidențialitate și Termenii și condițiile site-ului. [https://cosmomotors.ro/gdpr-politica-de-confidentialitate/]
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google