Reparatii suspensii

Suspensia dumneavoastră ajută la menținerea vehiculului aliniat și controlează deplasarea și manipularea vehiculului. Fără suspendarea, veți pierde rapid controlul vehiculului, punând atât mașina, cât și viața în pericol. Cea mai bună modalitate de a vă asigura că rămâneți în siguranță pe drum este prin verificare oricărui semn care vă arată că suspensia dumneavoastră ar putea avea nevoie de o reparație. Pentru a vă ajuta, am creat o listă scurtă de semne cu probleme întâmpinate la suspensii pe care trebuie să le urmăriți.

Observați denivelări de drum mai mult decât de obicei

Când vine vorba de drumuri deosebit de accidentate, este normal să simți denivelări. Cu toate acestea, dacă observați brusc fiecare denivelare pe drumurile care de obicei se simt netede, luați-l ca un semn că suspensia dumneavoastră ar putea avea nevoie de o reparație. În acest scenariu sunt șanse ca amortizoarele să fie uzate, iar aceasta mică problemă poate duce rapid la probleme majore dacă vehiculul nu este dus imediat la un tehnician auto.

Vedeți probleme de direcție

Unul dintre cele mai importante semne că suspensia are nevoie de reparații este probleme cu direcția. Dacă observați că volanul alunecă pe drum, poate însemna că ceva nu a mers în suspensie, deoarece suspensia afectează direct sistemul de servodirecție al vehiculului. Aceasta ar putea fi o problemă minoră și s-ar putea datora multor alte probleme, cu toate acestea vă recomandăm cu siguranță să nu riscați și să aduceți vehiculul dumneavoastră pentru a-i face o inspecție.

Vă puteți simți vehiculul trăgând în lateral

Dacă observați că vehiculul trage spre stânga sau spre dreapta, în timp ce încercați să conduceți direct pe drum, este un semn major că vehiculul întâmpină probleme la suspensie. Vă sugerăm să fiți foarte atenți, deoarece de multe ori șoferii consideră această problemă ca semn al presiunii sau uzurii neuniforme a pneului. O simplă verificare a anvelopelor poate elimina aceste problemă, astfel încât dacă observați că anvelopele arată normal, atunci poate fi timpul să vă aduceți vehiculul pentru a vă verifica suspensia. Cu cât ai inspectat mai devreme vehiculul, cu atât va fi mai ușor să rezolvi problema. 

A fost util articolul despre Reparatii suspensii?

Politica de confidentialitate
Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea ulterioară pe acest site acceptați Politica noastră de confidențialitate și Termenii și condițiile site-ului. [https://cosmomotors.ro/gdpr-politica-de-confidentialitate/]
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google