Reparatii motor

Reparatii motor V6Asiguram piese si service auto pentru reparatii motor la modelele: Audi, BMW, Mini Cooper, Mercedes Benz, Porsche, Volkswagen, SEAT, Skoda si Land Rover in Iasi.

Pret manopera pentru reparatii motor, 100 lei pe ora.

Motorul este o componentă sensibilă, care alimentează vehiculul pentru a vă duce din punctul A în punctul B.

Porțiunea exterioară principală a motorului se numește bloc motor, este o structură mare cu cilindri mari, în care pistoanele se pot deplasa în interior, pe măsură ce motorul este alimentat.

Cilindrii și alte pasaje încorporate în motor, permit curgerea lichidului de răcire, care, la rândul său, răcește motorul în timp ce funcționează.

Există diferite tipuri de motoare, de obicei definite de numărul lor de cilindri și, la rândul lor, de puterea pe care o pot produce.

În interiorul motorului se află o zonă numită cameră de combustie, aici este locul în care motorul dumneavoastră creează energia necesară pentru a muta pistoanele și a alimenta vehiculul dumneavoastră.

În interiorul camerei de ardere combustibilul este aprins și evaporat, fiind utilizat pentru a crea energie care mișcă mașina.

Iată câteva semne pe care ar trebui să le urmăriți si solutii pentru reparatii motor.

Probleme de pornire

Dacă aveți probleme la pornirea vehiculului, există câteva motive diferite pentru probleme, unul fiind motorul.

Dacă motorul dumneavoastră refuză să se întoarcă în timpul procesului de pornire, este timpul să vizitați un mecanic și pentru reparatii motor.

Uneori, problemele de pornire se pot datora cablurilor defecte, bateriilor moarte sau unei probleme cu alternatorul. 

Zguduire și zgomote

Dacă mașina dumneavoastră circulă de obicei destul de lin și dintr-o dată simțiți cum se agită sau auziți sunete ciudate de sub capotă, motorul dumneavoastră ar putea fi pe cale de a se strica si e necesar vizita urgenta in service auto pentru reparatii motor.

Șlefuirea, șuieratul sau clicul nu sunt niciodată semne bune, mai ales atunci când sunt combinate cu deplasări turbulențe sau cu mirosuri neobișnuite din motor.

Mai multe informatii despre reparatii motor gasiti si aici sau puteti reveni pe prima pagina.

A fost util articolul despre reparatii motor?

Reparatii motor BMW Reparatii motor V6 VW Reparatii motor V6 VW 1 Reparatii motor V6 Volkswagen 3 Reparatii motor V6 Volkswagen 4 Reparatii motor V6 Volkswagen 5 Reparatii motor BMW Reparatii motor BMW 1 Reparatii motor BMW 2 Reparatii motor BMW 3 Reparatii motor BMW 4

Servicii
contact
Service auto Iasi – Cosmo Motors

Avem un service auto ce repara marcile Audi, BMW, Mini Cooper, Mercedes Benz, Porsche, Volkswagen, SEAT, Skoda si Land Rover.

Avem mecanici auto cu o atidutine prietenoasa si experienta dovedita ce au cunostintele si capacitatea necesara pentru a repara orice problema masinii dvs.

CONTACT
  • Calea Chisinaului Km1, 700264 Iasi, Romania
  • +40 725 531 111
  • office@cosmomotors.ro
Accesati Google Maps

Localizare service auto Cosmo Motors

Puteti sa ne lasati o recenzie
feedback-google
feedback-facebook

Site realizat de Site creat de bibibox

 

Politica de confidentialitate
Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea ulterioară pe acest site acceptați Politica noastră de confidențialitate și Termenii și condițiile site-ului. [https://cosmomotors.ro/gdpr-politica-de-confidentialitate/]
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google