Reparatii injectoare


Injectoarele diesel joacă un rol esențial în furnizarea de combustibil pentru motorul vehiculului dumneavoastră. Un injector diesel slab întreținut, fisurat, confiscat sau deteriorat poate provoca probleme de pornire, performanțe slabe și poate duce chiar la un test de emisii eșuat. Dacă lăsați unele dintre aceste probleme nerezolvate, puteți duce la deteriorarea gravă a motorului vehiculului dumneavoastră.

Problema injectorului cu combustibil murdar. Un injector este considerat murdar atunci când reziduurile de combustibil împreună cu carbonul creează o acumulare care restricționează debitul de combustibil, atomizarea și distribuția combustibilului prin injector. Aceasta este o problemă comună și se întâmplă periodic pe toate mărcile vehiculului, indiferent de vârstă! 

Problema injectorului de combustibil înfundat. Injectoarele de combustibil se pot bloca de la acumularea de obiecte străine, cel mai adesea rugină. Acest lucru este în mod normal în cazul în care mașina a stat în repaus fără întreținere o perioadă lungă de timp. În acest caz, injectorul nu va putea furniza benzină la galeria de admisie.

Injectorul de combustibil nu se deschide sau nu se închide. Scurgeri de injector de combustibil. Dacă injectorul are un arc defect, s-ar putea să nu se deschidă și să permită circulația combustibilului sau s-ar putea să nu poată închide, ceea ce face ca injectorul să scurgă benzină.

A fost util articolul despre Reparatii injectoare?

prima pagina
servicii
contact
facebook
Service auto Iasi – Cosmo Motors

Avem un service auto ce repara marcile Audi, BMW, Mini Cooper, Mercedes Benz, Porsche, Volkswagen, SEAT, Skoda si Land Rover.

Avem mecanici auto cu o atidutine prietenoasa si experienta dovedita ce au cunostintele si capacitatea necesara pentru a repara orice problema masinii dvs.

CONTACT
  • Calea Chisinaului Km1, 700264 Iasi, Romania
  • +40 725 531 111
  • office@cosmomotors.ro
Accesati Google Maps

Localizare service auto Cosmo Motors

Site realizat la Biroul de publicitate

Puteti sa ne lasati o recenzie
Google Rating

Service auto Cosmo Motors IconService auto Cosmo Motors

5,0 130 reviews

  • Avatar Oana Luminita ★★★★★ a month ago
    Tineri profesionisti, responsabili si cel mai important, corecti!!! Recomand cu incredere!!!

View Reviews Write Review

Politica de confidentialitate
Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea ulterioară pe acest site acceptați Politica noastră de confidențialitate și Termenii și condițiile site-ului. [https://cosmomotors.ro/gdpr-politica-de-confidentialitate/]
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google