fbpx

Inlocuire bucse bara stabilizatoare

Service inlocuire bucse bara stabilizatoare la marcile auto: Audi, BMW, Mini Cooper, Mercedes Benz, Porsche, Volkswagen, SEAT, Skoda si Land Rover.

Bucșele barei stabilizatoare denumite și suporturi bară stabilizatoare sunt confectionate din cauciuc având dimensiuni mici. Rolul bucșelor barei stabilizatoare este de a absoarbe vibrațiile și zgomotul, de a menține în timpul virajelor bara stabilizatoare, dar și de a asigura în timpul deplasării mașinii o rulare lină.

Bucșele barei stabilizatoare sunt un element cheie în sistemul de direcție al mașinii. Nu orice mașină folosește o bară stabilizatoare. Mașinile care au bare stabilizatoare au adesea două: una în față și alta în spate. 

În esență, bara stabilizatoare conectează roțile din ambele părți. Acest lucru ajută mașina să se îndrepte după o întoarcere, prin urmare fiind o parte critică a direcției. În plus, ea vă ajută să vă mențineți mașina stabilă în timp ce conduceți peste imperfecțiuni în drum, cum ar fi denivelări și găuri.

Deci, asta ne aduce la bucșele, care sunt un element mic, puternic, format din cauciuc lubrifiat. Bucșele sunt modul în care bara stabilizatoare se atașează de mașina dumneavoastră pe ambele capete. Există una pe fiecare parte și țin bara pe loc.

La fel ca majoritatea componentelor din cauciuc din mașina dumneavoastră, bucșele barei stabilizatoare se pot uza în timp, moment în care acestea vor trebui înlocuite.

În momentul în care bucșele barei stabilizatoare încep să se uzeze, bara se va putea deplasa înainte și înapoi. Singurul scop al barei este să nu se miște și să stabilizeze mașina. Deci, atunci când acest lucru este compromis, mașina va avea o lipsă de stabilitate. Și asta duce la un sistem de direcție care se va simți un pic răspunzător. Mașina dumneavoastră se poate simți puțin întârziată în viraj, iar direcția se va simți mai grea decât o face de obicei.

Dacă bucșele barei stabilizatoare ale mașinii dumneavoastră se uzează, este posibil să începi să auzi unul dintre cele două zgomote diferite. Primul zgomot este un sunet scârțâit, care este rezultatul unei pierderi de ungere în bucșe. Este cam ca o fricțiune metalică pe metal cu un pitcher înalt, la fel de drăguț pe cât sună această descriere. Ceea ce înseamnă că da, este foarte enervant.

De asemenea, s-ar putea să auzi un sunet zgomotos. Acest lucru se întâmplă atunci când bucșele încep să eșueze, iar bara de stabilizare este capabilă să zboare. Ambele zgomote vor fi auzite în principal în perioadele în care mașina dumneavoastră folosește bara de stabilizare, cum ar fi atunci când faceți viraje ascuțite sau când conduceți peste denivelări pe drum.

A fost util articolul despre service inlocuire bucse bara stabilizatoare?

Prima pagina
servicii
contact
Service auto Iasi – Cosmo Motors

Avem un service auto ce repara marcile Audi, BMW, Mini Cooper, Mercedes Benz, Porsche, Volkswagen, SEAT, Skoda si Land Rover.

Avem mecanici auto cu o atidutine prietenoasa si experienta dovedita ce au cunostintele si capacitatea necesara pentru a repara orice problema masinii dvs.

CONTACT
  • Calea Chisinaului Km1, 700264 Iasi, Romania
  • +40 725 531 111
  • office@cosmomotors.ro
Accesati Google Maps

Localizare service auto Cosmo Motors

Puteti sa ne lasati o recenzie
feedback-google
feedback-facebook

Site realizat de Site creat de bibibox

Palta online service auto iasi